SCRAPBOOKING

Hej!
Arbetsdagen igår var kämpig med tanke på febern jag hade. Känna lite bättre idag men långt i från bra. Igår fick ag iallafall en välkomnspresent från Panduro. En låda med massa pyssel i plus att jag köpte med mig lite eget hem också. I lådan fick jag 2 akryl färger, en canvastavla (ganska liten) penslar, scrapbooking (vår kollektion) en smyckessats, stämplar. Och lite till. Mycket generöst måste jag säga. :)

Men igår gjorde jag iallafall kort ett grattis kort till Ds morfar och ett kort till mamma och pappa. Hoppas de inte är inne på min blogg! Men iallafall blev super nöjd! :) Nu ska jag äta frukost sedan ut med Sonja och sedan skicka iväg A-kasse breven! Sköt om er! Kramar

Här kommer bilder från min scrapbooking: (klicka för större!)

     
Kommentera gärna! :)

Hejsan!

Hej allihopa!

Sorry för dålig uppdatering. Men just nu är jag sjuk igen! Fattar inte vad det är med mig. Men nu börjar det kännas bättre iallafall. Stumpen har ju det bra nu och vi skall glädjas över allting han gav oss. Han gav oss en stor potion med kärlek. Tack för det Stumpen! Men man får fortsätta bearbeta sorgen nu. Han har en fin plats i mittt hjärta!

Iallafall så skall jag jobba idag. Ska bli skoj fast jag är sjuk. Hat svettats som en gris inatt och fryser och svettas om vartannat får se om jag går tidigare från jobbet. Ska kurera mig med tabletter iallafall! Idag hade jag också tänkt att köra till jobbet. Kommer lite lättare hem då. Skoj att köra lite bil också. Vilket tråkigt väder det är ute! FY! Sonja kommer inte vilja gå iallafall! Men nu måste jag skynda mig lite. Ska sminka mig och ut med Sonja! Ha det fint!

kramar Cissi


Jobbigaste tiden på länge...


Ja kvällarna är extremt jobbiga. Det enda jag tänker på är min älskade hund. Min Stump. Att han inte finns längre är enormt tungt. Han skall ju alltid finnas hos oss. Han skulle ju inte dö än. INTE ÄN :'( Igår jobbade jag på Panduro första riktiga dagen. Och jag trivs än sålänge jätte bra. Pappa kom och hälsade på mig efter att han lämnat in Stumpen på kremeringen. Usch var jobbigt att veta. Att man skulle behöva lägga han i dubbla plast påsar. Men pappa hade svept in honom i en mysig filt. Så han inte skall behöva ligga så. Var kämpigt att gå tillbaka till jobbet efter besöket från pappa. Alla tankar gick till att Stumpen skulle läggas i en ugn! Ne usch men nu får hans kropp frid. Han finns ju hos oss föralltid. Han mår bra nu! Springer på de gröna ängarna. Hoppas alla andra hundar tar han om dig stumpen! Du är ju världens finaste och bästa hund!

Idag hämtade jag hans urna. Och det var ritkigt jobbigt. Darrade hela vägen dit. Höll mig när jag hämtade honom men i bilen sprack det! Satt med urnan i knät och bara grät. Satt på parkeringen i 30 minuter! Usch! Men nu finns han hos oss igen. Men det var tungt att hämta sin hund i form av aska! Han skulle ju vara levande. Jag vill ju att han skall vara hemma hos mamma och pappa springa, äta gnälla som han var bäst på! Men han älskade oss och vi älskade honom! Tack Stumpen för tiden vi fick med dig! Nu skall vi börja bearbeta fast jag har gråten i halsen hela tiden. Men jag tänker på dig Stumpen hoppas du tänker på mig och familjen med. För vi saknar dig så mycket!!

Kramar och pussar din matte Cecilia








Du finns hos oss Stumpen. Nu tänder vi ljus för dig! Älskar någonsin att jag kommer glömma dig! Du ska få en perfekt plats när våren kommer!

Jag vill inte, jag vill inte!

Du finns i mina tankar Stumpen! Jag trodde aldrig att det skulle ta så här hårt på mig! Jag vill inte inse att du faktiskt är död! Att du ligger i det kalla huset. Men idag skall du kremeras och då får din kropp ro! Är så glad att jag var och sa farväl till dig igår! Jag vet att jag hade ångrat mig annars! Kunde inte somna igår heller. Tror kvällarna kommer bli jobbigt en tid framöver. RIngde mamma och grät! Men min mamma är bäst och pratade så fint om honom. Hade gärna varit hos dem och blivit kramad av mamma och pappa! Jag försöker trösta mig med att det gick snabbt för honom. Att han inte led. Men jag vill ju att han skall leva med oss idag! Han skulle ju leva länge. :'(

Kunde inte somna i natt och ville inte hålla D vaken så jag satte igång datorn! Pappa var då inloggad päå bulleforum! Var så skönt att prata med pappa, fast det var över internet. Trodde heller aldrig att pappa skulle ta detta lika hårt som oss andra. Men vi stöttar varandra. Jag hoppas att jag kommer över den värsta sorgen. För just nu kan jag inte tänka den glädjen han gav oss utan jag gråter bara. Blir skönt när man tänker tillbaka på glädjen! Och till våren då vi kan göra en fin plats i trädgården där han skall begravas! Just nu saknar jag mamma och pappa och lilllebror så mycket! Jag älskar er alla ni vet om det va?

Och D jag älskar dig otroligt mycket. Men mitt hjärta skriker sorg och det kommer ta ett tag! Tur jag har dig iallafall! <3


Matte saknar dig ofantligt mycket! kom tillbaka till  oss!

Snälla, kom tillbaka till oss!

Jag vill att du skall vara lika levande som denna bilden. Men du gav mig och familjen många minnen att leva med! Tack!


Idag åkte jag och D till Horred. Jag behövde göra ett sista farväl till min älskade hund. :'( Vill fortfarande inte tro på att han faktiskt är död. Mitt hjärta spicker snart av saknad till dig min hund. Usch ingen ingen kan förstå hur mycket man sakanr sin hund om man inte varit med om det. Jag bara gråter. I natt satt jag uppe till halv 2 och skrek! Gråten kommer stötvis.

Men jag fick iallafall sagt hejdå till min älskade vän. Han låg där uppe i uthuset. Jag visste inte riktigt vad som väntade när jag gick upp dit. Magen knöt sig. Öppnade dörren och när jag såg han ligga där blev jag helt stel, visste inte hur jag skulle reagera. Där låg han alldeles still på sin älskade madrass med den gula filten med svarta hundtassar på. Han låg så still. Jag ville verkligen inte tro det. :'( Att han var DÖD! Sedan gick chocken över till gråt och jag kunde sätta mig jämte honom. Visste inte om jag skulle våga röra vid honom. Hur skulle han kännas? Mamma sa till mig att tänka på att han var kall. Men det var inte det jag regerade över. Utan mer att han var så mjuk precis som jag komit ihåg honom. Men jag ville bara klappa mjukt på han. Ville inte känna att han var stel. Många tankar strömmade runt. Varför lämnade du oss? Vad hände? Led du? Min älskade hund. Jag vill ju inte att du skall vara död? Du var ju bara 6 år. Du hade ju så många år kvar att leva! Pappa kom upp och tröstade mig sedan pussade jag dig hejdå och då tror jag att din själ flög upp till hund himlen. Jag tror att du hade väntat på mig! Förlåt för att jag inte fanns där när du tog ditt sista andetag. Jag hade så gärna velat vara där. Men du dog i pappas famn och inte ensam och det hjälper mig i sorgen. Men jag tror också att du vill att vi skall glädje oss med minnerna vi har från dig och inte vara för ledsna. Men det är så svårt. Vill sitta vid din kropp igen. Klappa på dig och bara gråta. Men jag hoppas du vet att jag älskar dig och kommer alltid att göra. Jag skall tända ljus för dig varje kväll när jag och D ligger i sängen och kollar på film. Allt för att hedra världens bästa hund. Ja det var du Stumpen. Snälla, kom tillbaka till oss. Vi alla saknar dig så mycket! Nu orkar jag itne skriva mer. Men jag älskar dig OTROLIGT mycket Stumpen! Varför lämnade du oss?

Nu gott folk ska jag inte störa er mer. Men jag tror att de flesta dagarna framöver kommer bestå av att bearbeta sorgen av Stumpen och bloggen kommer bli ett bra ställe att skriva av sig på! Tack alla!

VILA I FRID MIN ÄLSKADE HUND

VILA I FRID MIN ÄLSKADE HUND STUMPEN!
* 02-04-07 + 08-02-20



Min älskade hund, nu finns du i hundhimlen. Där lever du gott och kan hoppa och springa i all evighet. Men vi här nere på jorden saknar dig något enormt. Min högsta önskan just nu är att bara få en dag till med dig. Kunna leka kela och visa hur mycket jag verkligen älskar dig. Och att du skulle somna in i mitt knä. Pussa på dig! Du var älskad jag hoppas att du kände det. Fast jag inte fanns alltid hos dig.

För er som inte känner till Stumpen var han min första egna hund. Han är en go blandning mellan tax, drever och smålandstövre. jag gick valp kurs med honom men kan itne säga att han var gjord för det. Men idag kom mamma och pappa hit. De sa att han hade dött i går kväll/natt. Att han hade blivit förlamad och sedan hade hjärtat slutat slå. Men allting hade gått fort, så han slapp lida och det lättar på hjärtat! (L) Älskade hund jag saknar dig så mycket. Nu skall du krimiras och sedan skall du få en ifn plats i Horred det är du värd. Du var min bästa vän!

Jag älskar dig Stumpen och du kommer alltid finnas i mitt hjärta!

Nu blir det andra bulllar...

.. nämligen Kanelbullar! :) Jag och bror är i bakar tagen och nu står degen på jäsning. Mums! Ds mormor och morfar kommer imorgon så måste ju ha lite hembakat. Alltid mycket roligare att bjuda på någon som man bakat än köpt i affären. :) Plus att jag tycker det är super skoj att baka! Bra tidsfördriv! Vi gick upp 11 idag, sega osm vi är! Åt frukost och kl 4 skall vi träffa syster och Otto (bullen) i Slottskogen så får Otto och Sonja träffas igen. För er som inte vet bodde Sonja hos Otto, Sussie och Stefan innan. Men de hade inte riktigt tid för henne. Hon är lite av en ensam hund. Behöver mycket kel, uppmärksamhet och älskar att promenera långt. Så då fick jag och D erbjudandet att ta över henne. Som en foderhund är hon. Syster och Stefan står som ägare och betalar för henne. Men vi som har henne då! Och Sonja är en så glad tjej och pigg sedan hon kom hit. Vi tvingade henne till en börja att gå med oss och nu traskar hon gärna på i flera timmar! Så jag tror hon trivs hos oss! Så nu ska de få träffas igen. :) Senste gången var vid MYdog. :)

Nu ska jag in och städa i ordning i vardagsrummet. Sedan måste damen ut. :) Slöt om er och ha en bra dag! KRAM


P-p-p-pokerface ...

Sitter just nu och kollar på MTV och en av mina favorit låtar kom nu! Pokerface med Lady GAGA. Är inte detta en party höjare? Jag blir iallafall sugen på Party när jag hör den! Hon är ju snygg också! Lite längtar man tillbaka til det blonda håret. Men till sommarn kanske det blir till att bleka tillbaka med hjälp av solen! Sitter och väntar på att bror skall komma! Om en timme åke rhan från Kungsbacka.

Så nu skall jag ta tag i städningen! Iallafall röja undan lite. Sedan till middag blir det Kalops som jag skall göra när D kommer hem. Mums! Är jätte sugen på det nu! Mums! :D:D vad blir det för mat hos er?

Så hejdå! :D KRAM


Onödigt möte på AF!



Ja som ni vet missade jag mötet igår så fick stiga upp idag och gå på den andra mötet! Men det var det onödigaste jag gått på. Hon pratade typ i en kvart om hemsidan, som jag redan vet! Så det kändes så onödigt att gå dit. Tar ju endå tid att fram och tillbaka. Men nu är jag hemma igen! Skönt de! Idag kommer lillebror hit! :) Igår åkte syster som sagt och hämtade Otoogrisen! Han blev så glad när han såg mig! Hjärtegullet. Moster älskling! Han är en av de bästa bullarna som finns! :D

Så idag kanske jag och syster skall träffas med hundarna! :D Sonja ligger nu lutad mot mig och snarkar högt! haha. Inget rligt på yv så skall ta och städa vardagsrummet! Det behövs och D städade lite annat igår så jag får städa vardagsrummet! :D

Hur tror ni att det kommer gå för SAAB?

Mamma Mia, 3dje gången nu.

Ja Mamma Mia filmen går på högvarv här hemma nu! Har kollat på den en gågn sedan har det gått om 2 gånger efter det. Har inte orkat byta till Tvn än. Filmen är ju så bra!

Syster kom förbi innan skulle hämta upp bilen och då hade hon köpte en liten present. Kylskåps magneter med Bullisar! Som hon hade hittat på Bolagret! :D Super fina! Har faktriskt itne så mycket mer att säga. Men tänkte ta kort i lägenheten så ni får se hur det ser ut! :D Kram på er!


Helt vanlig onsdag, eller?

Idag gick jag upp klockan halv 10. Såg då att jag hade fått ett sms från D att han hade tagit med sig bilnykeln till Chalmers. suck! Men för att han inte skulle halka efter i pluggandet tog jag och Sonja spårvagnen upp till Chalmers för att hämta den. Gick ner till en djurbutik vid korsvägen och kollade lite. Såklart hittade jag något till Sonja. Ett täcke. Hurtta, svart med reflexer. Jätte fint. Så jag får se. Damen kanske får ett sådant när pengarna kommer?!

Idag ringde de iallafall från Panduro! Jippi! Jag börjar på mitt schema på måndag! Sedan har jag jobb 3 dagar i veckan MINST! Härligt! Panduro är ju som de flesta vet en pyssel butik. Vi säljer allt frpn pärlor till smycken och scrapbooking. Jag ansvarar för Stämplar, filt, tvål och lite till! Så detta kommer bli super skoj! Dock glömde jag av att jag hade möte nere på AF (arbetsförmedlingen) idag! men har ett möte till i morgon som jag får gå till om jag inte får jobb vill säga. Lillebror kommer nog imorgon med! :) Mys! Undra vad vi skall hitta på. Ekonomin sätter ju stopp för massa roliga saker. Men vi får klura ut något. En bio funkar ju alltid, kan ju också fjäska lite så mamma betalar! ;)

Nu sitter jag och skriver,dricker smootie. Min innehåller yougurt, hallon och banan. Blev riktigt bra! Sonja ligger i mitt knä och gosar. :) underbara hund! :) Kram på er


Dålig uppdatering.

Ja jag vet att jag uppdaterat dåligt! ;) Men dagen  var toppen igår på Panduro! Där kommer jag trivas! ;) Så längtar tills jag går på mitt schema! Dessutom får vi go rabatt också! :) hihi. Dock får man hålla borta shopping begäret lite. ;) Dagen gick snabbt och klockan fem var det dax att röra sig hemåt. Och visst var jag lite mör i kroppen. Man är ju inte riktigt van! Men hoppade iallafall av bussen vid härlanda Tjärn. För att gå igenom skogen då jag börjat att bli nytttig igen! Eller iallafall försöka. Inte äta en massa godis och onyttigt. Klart lite man kan äta men iallafall tänka lite mer på kosten. Slut tjatat om de.

När jag koom hem igår blev det iallafall en majskkolv **mmmmmm* så god. Och baugutter man gör i ugnen. God kvällsmat framför Cesar - mannen som talar med hundar. Inga roliga "fall" eller vad man skall säga. Inte så jätte intressanta iallafall. Kollade sedan på sista avsnittet av CSI vi har i sängen. Vad skall vi kolla på nu?

Idag har jag varit med Syster hela dagen. Först skulle vi ne roch kolla på hennes lägenhet. Lite tråkig och mpste målas om men det är ju ganska enkelt. Så det kommer bli super snyggt när syster är klar där. Hämtade bilen och åkte till IKEA. Ett farlig ställe att gå på då man vill köpa en massa saker hela tiden. Hittade några snygga skåpshandtag till köket som jag skall försöka över tala D att vi ska köpa. :) Jätte snygga svarta var det för 3 för 25 inte så dyrt va? Hade gjort köket så mycket snyggare. Får helt enkelt försöka. ;)

Ikväll blir det till att äta en majskolv till. Hihi har fått lite mani på de ;) Haha. Nu skall jag göra den iallafall och sedan kl 8 blir det bygglov på tvn. Vad ska ni se på? :) Sköt om mer så ska jag uppdatera mer i morgon! KRAM


GODMORGON



Nu är jag lite nervös. :/ Men det kommer gå super! :) Dock ringde de från Vikarie poolen idag med. Usch allting på samma gång. När jag väl får något annat ringer de till mig. Men sa till de att de kan ringa mig på onsdag och torsdagar. Kändes riktigt dumt att säga nej första gången de ringer liksom! Men men. Nu kollar jag på Vakna med The Voice. Ska strax äta frukost. Och ut med Sonja vid halv 9. Sedan går bussen 09.14 härifrån. :) Nu ska jag fixa håret sedan frukost!

Ha en bra dag!

Hemma igen.

Hej allihopa!
Nu var man hemma igen. Efter skridsko turen blev det hem och då kom mamma och pappa på besök. Hade med sig lite bilder. Sedan fikade vi lite. Bestämde oss för att åka till Kungälv. Så hjälpte Ds pappa med datorn. När magarna började kurra åkte vi och köpte pizza. Så efter denna "tjock" helgen får det bli ändring! ;) Haha. Men sedan vid halv sju åkte vi till Björn och Maria. Mysig lägenhet hade de. :)  Sonja visade sig på sin bästa sida, ja som vi sa hon skulle passa som en riktig monterhund. MYdog nästa år kanske? ;) Hade jätte trevligt hos Maria och Björn. Älskade deras målning på köksväggen! Längtar tills min är klar men de hade ju ändå ett STORT bulle huvud! :) Love! Hoppas vi får träffa deras Dino någon gång, ja Maria jag var tvungen att smyga in på Djurklinikens hemsida för att se en bild på han. Och han såg så snygg ut! :) Hoppas vi får träffa han någon gång ;)

Nu skall vi kolla på CSI är helt slut och i morgon börjar jag jobba! Ska bli skoj! Hoppas det går bra. Kanske hinner slänga upp ett blogg inlägg innan jag åker till jobbet! Men sov så gott ovh hoppas eran dag varit lika bra som min! :) KRAM

GODMORGON

Jag ligger fortfarande i sängen men D stökar i köket. Är dunder förskyld men hoppa det släpper snart. Jag har sagt det innan och jag säger det igen. Jag har världens sämsta immunförsvar! Någon som har något tips på hur man kan bli bättre? Melodifestivalen igår, ja den var okej. Gillade faktiskt Måns & Amy Diamond. Nu måste Amy gå vidare från andra chansen också. ;) Annars hände inte så mycket mer igår efter mitt senaste blogginlägg.

Idag blir det frukost med ägg :) Mums! Och sedan göra i ordning sig och packa in oss även denna vackra dag och åka lite skridskor. Hoppas nu Sonja är på samma toppen humör hon var på igår. :) Ikväll/eftermiddag skall vi träffa Maria & Björn två snart blivande bullisägare. Ska vli mycket trevligt. :) Sedan skall vi också lämna av lite saker hos Ds pappa.

Nu ska jag äta frukost och klä på mig! KRAM


En mycket bra alla ♥-dag!

Ja vi kom iväg i bra tid så vi började åka skridskor vid 12. :) Sonja sprang lös efter oss och verkade tycka allting var super kul. Ett litet bedbetoning liiiiitet fnatt fick hon till. Men annars joggande hon med oss hela tiden. Var på isen ungefär 1½ timme och så klart hade vi varm choklad och muffins paus. Så kom ifrån vid 14. :) Riktigt mysigt väder. Kunde inte annat än att njuta. Blev endel bra bilder trots att det var min kamera vi använde oss av! Får tacka solen för det. :)

Kom nyss hem igen har varit på Allum en sväng för både jag och D ville inte sitta inne så vi tog bilen till Allum och gick igenom nalla roliga affärer. Har hittat en kjol, en "kavaj" av kortare modell. Så jag vill ha pengar i massor! Give me! ;) Men nu är jag iallafall hemma. Var tänkt att laga ungsbakad falukorv med stuvade makisar. MUMS! Magen börjar genast kurra! Sonja går och grinar för att hon ska ha mat! Hennes matklocka är inställd på 5 så vi är lite sena!. ;) Men nu ska gullet få lite mat. Men jag delar med mig av lite bilder ialalfall! :) Ha en bra kväll!





Alla ♥-dag!

Hur har eran dag börjat? Jag & D bytte lite presenter, och jag fick två stycken perfekta Te-muggar. :) Har kollat på dem några gånger och nu fick jag dem! Perfekt.



Ds present:
Tyckte att jag hade hittat den bästa presenten. En bok som man fyller i Hur man träffades, första pussen, vad svärföräldrarna tyckte osv. En toppen bok för oss som varit ihop i 3 år och lite till. Fyllde i den under några dagar nu innan och slog in den i ett fint oaket. D skulle aldrig gissa vad det var i den. :) Men när han öppnade den och läste blev han allt lite rörd. :) Så jag är super nöjd med mitt köp! :)



Maten igår blev super god. Blev 5 matlådor. :) Super! Idag lyser solen och -1 är dte ute så idag blir det till att paka in sig i bilen m Sonja och skridskorna. Och bege sig till Härlanda Tjärn! Dock tror jag inte att vi kommer vara ensamma! ;)

Ha nu en toppen alla ♥-dag :) Sköt om er!

FLYGANDE JAKOB

Nu lagas det mat! Blir Flygande Jakob m ris. Mums! :) Sonja står och kollar ner i sin matskålch hoppas på att det regnar ner mat snart! ;) Är hon en tvättäkta bullis eller? :) Ikväll blir det let´s dance som jag sagt innan. Ska bli så himla gott med mat! MUMS!!

Nu ska jag åter gå till matlagningen! KRAM

Världen är bra liten!


Min händer, Sonjas tassar och Daniels händer i snön från igår! Hela familjen! :)

Haha nu är jag tillbaka från panduro. Och allt lät super bra. Trevliga tjejer jag kommer
 jobba med. :) Kommer jobba måndagar tosdagar och fredagar som är fasta-. Sedan kanske jag kommer få hoppa in på helger och sådant. Jobbet har jag ända till december! Jippi! Längtar så efter att få börja jobba. Ska dit på måndag och "läras upp" :) Detta kommer bli toppen!

Jo innan hände ne ganska sjuk grej. Jag hoppas av bussen och det står en kille där som liknar sjukt mycket min gamla mentor Martin. Jag skyndar mig hem och kollar upp vart han bor. Och visst bor han två gator bort! Hur sjukt är inte det? Var tvungen att dubbel kolla med numret jag har på mobilen och visst var det han!! Haha. Kanske man kommer se han då:P Sedan när jag var på Allum såg jag min andra mentor Mikael men han inte ikaåå han då jag var uppe i jobbet! Men shit, vad är oddsen för det liksom? :D Jaja ingen oturs dag hittils!! Peppar peppar ta i trä ( och tar på Sonjas huvud ;) )

Nej nu ska jag kika runt på internet frö att hitta något gott vi kan äta ikväll. Jo jag och D pratade om att bestämma en dag i veckan vi lagar mat ihop för att verkligen laga mat och inte alltid äta från Matlådorna vi gjort ;) Visst låter det mysigt! Jätte bra ide för att lära sig laga mat med. :) Nu sitter jag och lyssnar på Per Gessle, visst är han kung av sommar? Ååh vill ha sommar nu! :) Och syster har fått en lägenhet också! I Majorna så det är 30 min från mig men inget om man jämnförde när hon bodde i Nybro! Jippi! Kommer nog tillbringa mycket tid hos henne! :) Ska bli så skoj! :) Jaja

Sköt om er allihopa! Ska ni kolla på Let´s dance ikväll? Vem hejjar ni på isåfall? :) KRAM

Möte med Panduro idag


Hej!
Idag var jag duktig och gick upp första gången klockan ringde. :) Klockan 9. Har sminkat mig. Skall snart byta om. Sedan blir det frukost och ut med Sonja gumman! Klockan två skall jag vara på Panduro för att träffas dem. Hoppas jag får ett schema. :) Jo lite nervös är jag! Sonja ligger fortfarande och sover. Sömntuta hon är!

Ikväll blir det mys framför tv. :) D har lovar mig massage! Mhm! Imorgon ska D äntligen få presenten jag köpt till han! Kan ju inte skriva här på bloggen men visar er när han fått den! :) Imorgon kanske vi skulle åka skridskor på Härlanda Tjärn om vädret håller i sig. Är ju kanon väder idag med!! Hoppas det inte smälter snön på sjön förisen var perfekt igår när vi var ut. :) Så hoppas den är lika bra imorgon! :)

Nu ska jag klä på mig men ha en bra dag allihopa! :)

KRAM

JAG HAR FÅTT JOBB!



De ringde idag från Panduro Hobby i Allum Patille och frågade om jag fortfarande var intresserad av jobb hos dem! Och visst är jag! Så imorgon ska jag dit upp och träffa dem. Hon hade en tjänst för mig med 20 timmar i veckan och det gör ju också att jag kan jobba lite som vikarie. :) Tror detta jobbet kommer passa mig kanon! :D Wiho!!! SÅ glad!

Kram

TORSDAG



Nu står jag och bakar. Blir kladdkakemuffins. Mums! Satt och dekorerade muffinsformarna lite. ;) Blev lite färg gladare iallafall. Nu är muffinsarna inne i ugnen och om 4 min är de klara! Mmm! Idag fick jag inget jobb heller. Usch nu längtar jag efter att jobba! Ring mig!

Super fint väder idag så det blir en lååång promenad med Sonja. D slutade lite tidigare idag så då kan vi göra en repris från igår. :) Sonja är nu gamla vanliga roliga Sonja som vill gå ut! Igår gick hon med i vår takt! Så nu kan vi träffa Wilda och de! ;) Annars ikväll blir det till att kolla på TV, Sveriges värsta bilförare och Lyxfällan! :) Snart ska jag och Sonja ut på promis!

Kram på er!

Lite kärlek!



Tyckte det behövdes lite kärlek på bloggen! :)

ONSDAG



Inget jobb idag heller. :( Booring. Men nu är jag uppe efter att ha snoozat 1 timme! Skall strax dra mig mot duschen och sedan ut med Sonja. Mår mycket bättre idag och det verkade bara vara något kort. Skönt det iallafall. Så idag blir det till att röja i smutstvätten. Hoppas på att kunna tvätta imorgon! Det börjar tryta lite nu! Haha. Men man gör ju alltid likadant. Är ni likadana? '

Nej nu ska jag röra på mig! Blir ett längre inlägg senare.

KRAM

TISDAG


MItt dröm vardagsrum :)



Ja idag låg jag i sängen hela dagen. Sonja buffade och så på mig men la sig snällt sedan. Jag tror hon kände att jag var/är sjuk. Tog innan en tablett så nu känns det bättre. Jag och D åt plättar nu till Bygglov. :) Plättar med chokladsås och glass! Mums! Så nu kollar vi som sagt på Bygglov.

De inreder en vind, precis så som jag och D skulle vilja ha det. Inreda en vind typ vitt och en stor säng. :) himmelsk vackert. Men detta vardagsrummet blir jätte snyggt. Allting handlar ju om att passa in i huset. Detta huset var ju av lite äldre modell och de var lantbrukar. Schysst att mactha in ett nytt rum med mordera och gamla. Balkarna behöll den men gjorde de lite mörkare. Ur läckert! Man blir så sugen på att göra om här hemma! Vardagsrummet! Den gula och fula tapetern. Alla grejer vi har kommer att passa så sjukt bra om man bara tapetserar om!

Godnatt! :)

Alla ♥-dag på lördag




Har ni hittat någon present till er käraste? Eller vad skall ni hitta på under lördagen? Denna dagen har jag tänkt att spendera med min D och bara ha det gott. Men kan tyvärr inte avslöja vad jag köpt då D läser bloggen! Men paketet är super fint, köpte nämligen nya present papaer på Lagehaouse. 4 rullar (40 meter tillsammans) för 100:- I like! Blev en svart-,en lillamed mönster, ett grönt och en rosa rulle. :) Så har slått in Gabbes present också det blev ett grönt och svart paket. Och Ds alla ♥-dag present blev svart med lila! Super snyggt. Någon mer än jag som älskar att slå in paket? Har hur många rullar paper här hemma som helst.

Är sjuk idag. Måste ha världens sämsta immunförsvar. Var ju inte alls länge sedan jag var sjukt. Men D var hemma en stund idag då han började kvart över ett. Han fixade maten idag :) Har fått kött med sås av Ds mamma så gjorde att potatis det var super gott. Tack D för att du lagade mat! Sonja ligger här med mig i sängen och snoozar så sött! Hon är så mysig! Så skoj att läsar antalet har ökat med några personer nu! :) Jag undrar vilka ni är ju! Kan ni inte lämna en liten kommentar? :)


Jaja nu skall jag och Sonja kolla på film! Sköt om er!

BULLETAVLAN


Måndag

Nu har jag faktiskt inte gjort så mycket. Diskade innan och åt köttfärssås och spagetti. Mums! Sonja och jag spelade hennes spel lite innan. :) Hon verkar gilla det mycket iallafall. Skoj att kunna akrivera henne med lite hjärngympa också. Nu när D kom hem fnattade hon runt lite och nu står hon och stirrar på D. hehe.

Senare kommer Marina och skall klippa mig och D. Jag vill bara klippa topparna. :) Tror det kommer bli bra. Hon kommer mellan sex och åtta. Så får se när hon dyker upp.

Jo presenten pappa skulle ge mig var en tavla av Sonja. Lägger upp en bild på bloggen sedan :) När jag tagit kort på den., :D Super fin är den. :D Min pappa är bäst. :) Tack pappa!

Sitter med världens huvudvärk också. :/ Det är riktigt jobbigt. Vet inte varför jag varje dag har huvudvärk. Men kanske måste dricka bättre. Vill också tipsa om Sonjas blogg som hon har ni kan även kika runt på hemsidan om ni vil och lämna ett litet gästbokinlägg!. Är ni nyfikna kan ni klicka här

Kram

Godmorgon...


Bjuder på en bild från Stena festen med mig och syster! Hejja!


Har inte bloggat på ett tag. I lördags kväll blev det faktiskt party! Party med stor P. :D Med syster och hennes kompisar. Blev några cider och systers mega groggar. Haha. Det slog gott sen ;) Drog ut vi 12 och stack till Gretas för att träffa kusinerna :) Dock kom bara jag och Syster in då D och A var för små. :( Tråkigt, Men vi mötte upp den några timmar senare på GamlePort. Dansade lite och sedan åkte vi hem. Somnade direkt när vi kom hem.

Vaknade rejält bakis igår. :/ usch. Skulle också på släktkalas för Ds syster. Men det fick helt enkelt gå. Sedan tog vi en tripp till Ds bror. :) Sonja busade och hade sig. Fick låna bilen ett tag till :D Jippi! :D Sedan hem till sängen kolla på CSI och sova.

Idag gick jag upp och åt frukost med D. Sedan tog jag tag i jobbsökandet och satte upp mig på vikariepoolen i Härlanda. Hejja mig! Så hoppas på lite jobb nu! Nu väntar jag iallafall på Topmodel som jag kollar på när jag är hemma. Enda vettiga på Tv en repris från 1800 talet ;) haha nej men säsong 1 tror jag det är.

KRAM

Lördag m Melodifestivalen.


Hej

Nu är man hemma igen. Har varit en tur på Huverös. (?) Och köpt ett sådant Dog Brick jag talat om innan till Sonja. Hon tycker det är super kul. :D Sedan tog vi oss en tur till IKEA också och köpte lite glas och present till Ds syster. Annars har det inte hänt så mycket idag faktiskt. Sonja har varit hel galen idag. Busat och stojat hur mycket som helst. :D Hon tar väl igen de dagarna hon varit sur ;) Fast promenaderna är fortfarande seeeg. Haha

Strax kommer mamma och pappa. De ska fika här och hade någon present till mig. Tror mig att det är en bild som de fixat men vet inte riktigt. Ska bli skoj att se. Jag har gjort semlor. Köpte släta bullar, vispgrädde och mandelmassa. MUMS! :D

Nu ska jag röra på mig. Plikten kallar ;)

Äntligen fredag...



Ja nu var det fredag igen. Skönt. Fick hem alla papaer angående A-kassa. Är rädd att jag inte har jobba tillräkligt. :( skulle vara så tråkigt isåfall. Men får söka och söka jobb som en galning!!! Men men nu är det ju som sagt fredag och en underbar och skön helg har jag framför mig. :) D kommer hem vid 3 trodde han och då ska vi måla lite i köket.

Nu ska jag ut med Sonja, hoppas hon är piggare idag. Fast vädret lockar ju inte som sagt. :( Sedan skall jag ner till stan, Ska in på Model house och kolla om Sarahs jacka finns där. Hon hade glömt den när hon hade varit där. Sedan hem igen för att städa i ordning mina kläder som ligger över allt ... IGEN! Usch jag kan inte hålla ordning på mina kläder. Jaja See yaa!


I väntan på bättre...



Dröm bullen som skall heta Ruth.. <3

... tv-program, ja det är vad jag gör nu. D står och diskar, vilken man jag har va ;) hehe. och jag ligger framför tv i soffan och gottar mig. Vi ska göra lite milkshake sedan. Hemma gjord milkshake är det godaste som finns. Speciellt den D gör. Mums. Nu kanske är sugna på ett recept på den också?

Klockan åtta blir det ett svårt val, ska man kolla på "Du är vad du äter" m Sanna Bråding eller skall man kolla på "Sveriges värsta bilförare"? Sedan blir det iallafall till att kolla på Lyxfällan då det handlar om Sunes Cafe som ligger här i Kålltorp. På vägen mot Torp. Har aldrig varit där och fikat men ska bli intressant och se hur deras ekonomi ser ut. Nyfiken som man är. hihi.

Sonja har varit lite slö eller sur det senaste 3 dagarna. Undrar vad det är med henne. Hon vägrar gå på promenad och man får dra med henne. Jag undrar bara vad det kan vara med henne för hon verkar inte ha ont utan man kan klämma utan att hon säger något. Men får hålla lite uppsikt över numman min. Längtar riktigt mycket efter en valp. Jag vill ha en tik som ska heta Ruth. Ja vad tycker ni? Visst passar det på en bulle. Ruth och så ska hon vara black brindle med mycket vitt och eventuellt även lite bruna inslag som en Tricolor fast med mycket vitt ansikte och hals. Samt tassar. Oj inga dåliga krav jag har. Kommer nog ta långtid innna vi får våra lilla gumma!

Nu ska jag röra på mig. KRAM

MTV går hett på tv:n i lägenheten.


Hej!
Gick upp kl kvart i8 idag för att lägga mig i soffan och kolla på Vakna med The Voice. Försöker få lite rutin i vardagen som arbetslös. Och detta var ett stort steg på vägen. :) Vid denna tiden nu brukar jag ligga och sova. Men känns skönt att vara uppe tidigt. Så imorgon bli det samma veva. :)

Nu spelar jag If i where I boy med beyonce. På MTV dessutom. Den 'är ju hur bra som helst. Och videon lika så. :) Me like!

Igår träffade jag en farbror två gator bort som håller på att fixa vattenledningarna. Då kommer han fram till mig och Sonja och säger att han har en cd-skiva (som jag uppfattade det som) där de är en svart bullis på. Och frågar mig att visst är det en Engelsk bullterrier. Han ber mig komma förbi någon dag då han tar med sig skivan så jag får se. Endel människor är så hörliga. Ska bli spännande att se cd-skivan! :)

Nu ska jag äta lite. :) Kram

Näckrosdammen även denna gång en flopp.




Hej allihopa!
Jag ligger nu i sängen och har det riktigt gott. Vaknade kl 10 men har kikat runt lite på internet först. Bulleforum och lite andra sidor. Igår var jag och D som jag skrev att vi tänkte göra. Åka in till stan och gå med Sonja vid näckrosdammen. Först skulle D fixa sin klocka, jag och Sonja blev lite rastlösa av att stå där så vi tog en sväng i femman. När vi gick förbi Åhlens kom en väktare ut och frågade om han fick hälsa på Sonja. Javisst sa jag. Detta visade sig vara Sveas förra husse. Konrad syster som gick bort hemskt i tassdemodex. Iallafall så kom han och hälsade på Sonja. :) Alltid lika kul när folk på stan kommer fram. Sedan satt det en dam på bussen som satt och kollade på Sonja och log. Tillslut öppnade hon munnen och sa:
-  Va fin hon är i koftan. Hon ser ut att gilla den. sa hon och log.
- Ja det blir så kallt för henne annars sa jag.
- Visst är det en sådan hund som Bodil har frågade hon
- japp en bullterrier sa jag.
- Ja de är för häliga avslutade hon med.

Ni som är bulle människor och läser detta förstår nog glädjen i att folk faktiskt vågar. :) De gör liksom ens dag :) hihi.

Idag funderar jag på att gå ner till solariumet. Känner att jag behöver detta. :) Är sugen på att åka ner till stan men jag vet itne om jag hellre vill bli klippt av Marina. Hmm? Är sugen på att inhandla något. Har ju present kort iof. men emn det återstår att se.

På väg upp till näckrosdammen gick vi förbi i ett Dahls stånd där de sålde semlor. Jag och D blev så sugna på det så vi köpte med oss två hem. :) och de var himelsk goda. Alldeles lagom stora. Man blev inte så äkligt mätt av dem som man kan blli. :)

Nu ligger Sonja vid mina fötter och snarkar. Vi får ta en promenad snart..

Kram från oss

Han är ju så bra & snygg (A)

Thomas Järvheden, visst är han bra :)

Jag är så dålig på att uppdatera...




Nu sitter jag här igen. Har precis träffat systeryster och ätit på holländska resturangen i stan. MUMS säger jag bara! Åt kyckling m jordnötssås och riktiga pommes oc holländsk majonäs. Åh vilken dröm :) Really goooood! Men som sagt nu sitter jag här. Syster åkte till Kalmar idag och kommer hem igen på fredag. :) Funderar på att fråga D om han vill gå ut vid näkrosdammen ikväll och träffa massa andra hundar? Kan bli mysigt. Annars har jag inte gjort så mycket. Färgade håret igår. Själv! Blev iallafall super nöjd och det var ju billigt också 65:- kostade det. Lite billigare än när jag gjorde det hos frisören då det kostade 950:- för mig. Men blev iallafall super bra.

Hejdå och kramar!

Hej alla godingar!



Då var det måndag igen. Helgen har varit full. Så bloggen fick ligga ner lite. :) Som sagt var Magnus här. Vi spelade Wii till halv tre på natten och kollade på filmen Wild Child. Den var bra. :) Sedan igår tittade mamma, pappa och Chrille förbi. Chrille sov här till idag. Så igår var jag och Chrille på bio, bröllopsduellen kollade vi på! Kanon bra! Och så fikade vi innan bion. :) Han skall komma hit på sportlovet också. Blir nog bowling då tror jag. :)

Följde bror ner till centralen lämnade av honom och sedan åkte jag och Sonja hem igen. Gick en runda och nu ligger/sitta vi i soffan och bara har det gott. :) Imorgon ska jag träffa syster! :)

HEJJA!

RSS 2.0