Party & Magnus 20 år


Hej alla glada!

Nu sitter man här bakis men glad. Var ute och svirade på stan igår. :) Dagen började med att jag slutade jobba åkte hem och sedan kom Mai och förfesta med oss. Vi var 6 st igår här hemma. Vid 12 åkte vi in till stan för att komma in på någon klubb. Dock har inte alla fyllt 20 så det var inte så stort utbud för oss. Men blev iallafall Keybar. Kanske ingen hit så men det blev vad man gjorde det till helt enkelt. Sedan blev det kebab innan vi avrundade och åkte hem. Somnade i soffan tillsammans med Mai, Magnus och D. :) Sedan väckte D mig efter att ha sovit i soffan någon timme. Så då blev det sängen.

Idag blir det jobb på Lise :) Idag slår vi upp portarna för sommaren 09! Yeah! :) Så jag jobbar 14-21...

Nu degar vi framför tvn och kollar på Miami Ink.

Ha en bra dag i solskenet puss

Vårt nya vardagsrum...


Visst blev det stor skillnad? :)

Här kommer den första bilden på vårt nya vardagsrum. Har inte hunnit ta så mycket i övrigt... Men det är iallafall baar vita vägagr resten så alla tavlor håller på att sättas upp. :) Ok ska köpa en tavla på Ikea som skall sitta ovanför soffan! Kommer bli super snyggt. Jag är så nöjd. :) Man vill vara i sitt fina vardagsrum hela tiden. :D Så vad tycker ni?

Inatt har jag drömt om studenten, usch! Jag vill vara med om det igen.. Längtar tillbaka till den underbara dagen. Best day in my life! Usch vaknade lite depp för drömmen var så underbar. Man längtar tillbaka till gymnasiet också. Trodde aldrig jag skulle säga detta. Men gud så lätt det var. Man gick dit hängde med sina vänner och gick på lektionerna. Underbart! Det var väldigt enkelt då. Så visst längtar man tillbaka, mycket! Måste samla ihop en liten BF återträff. Kankse skulle kunna ha några här till sommaren? Det hade varit skoj! :D

Nu kollar jag på VAKNA M THE VOICE. Som vanligt när jag är uppe tidigt ;) Det är ju bästa morgonprogramet enligt mig. :D men Jakob saknas idagn och tönten Kjell är standin. Not good not good! Just nu dansar alla i studion när Flow Rider är på besök. Här kommer ett klipp m honom. Den låten de körde i studion.


Massa sol och gosig bulla

Sänder er en härlig bild nu! Vi tre satt ute i solen och gottade oss. :) Åt glass myste och bara va. Sonja älskade det. :) Tills katten kom och störde. ;) Snart kommer pappa också. :) Var nere på Panduro och köpte schablon och färg. Kommer bli super bra. Lovar att visa bilder när det är klart!! :D



På bilden då hon står uppställd var hon super mallig. Vilken tjej vi har. Super snygg (A) hihi

Torsdag och ett helvete till vardagsrum!



[ lägger upp en rolig bild från vårt kök :) Så ser den nya gardinen ut. Men just nu är den hos vår sömerska Ds mor.]


Ja det är ju det minsta man kan säga om vårt vardagsrum! Ett rent helvete är det där ute. :/ När vi började måla igår, trodde vi att det skulle bli hur finft som helst. Men istället missfärgades de pappersbitar som var kvar efetr att vi rivit bort all tapet. Och på vår vita väg är det nu fläckigt med GULT!! :S Usch, luften gick verkligen ur en igår. Så sjukt tråkigt. Men pappa kommer hit ikväll så skall vi måla ev med oljefärg som syster hade i sin lägenhet. Hoppas nu att allting blir bra! Vill ju ha ett snyggt vardagsrum igen...

Igår gick jag och D på bio. :) Min påskpresent till min älsk. Det blev fast and furious, den nya. Både jag & D var alldeles inne i filmen hela tiden. Shit vad bra den var. :) Älskar alla de filmer. Så den får 5 av 5 från mig. Hur bra som helst!! Slutet enligt mig verkade de som att det kanske kommer komma en till. **Hoppashoppas**

Idag skall vi ta en lååååångpromenad m Sonjagrisen. Så härligt väder så det får man ju inte missa! Just nu ligger hon bredvid mig och snarkar. så typiskt henne! ;)

Hoppas eran dag blir bra. :) KramKram

Onsdag & jag är ledig


Hejsan!
Idag är det onsdag och jag är ledig :) Vi har kommit så långt på vardagsrummet att idag skall vi börja måla! :) Längtar! Just nu sitter jag i sängen och ska snart röra på mig för att gå och köpa lite tomat och sallad så jag och D kan äta en riktigt mysigt frukost :) Köpte jätte gott bröd igår nämnligen.

Igår köpte jag också nya skor :) Har kollat på dem redan i höstas men nu är dem mina och jag är super nöjd. Blev ett par svarta Kawasaki.:) Hur bekväma som helst.

Ne nu skall jag röra på mig. Ha en super bra dag !
KRMAKRAM

BadBad!!

(läs på engelska!)


(Blond och korthårig, vore kankse något igen?)

Ja jag är dålig på att uppdatera men ni läsare hänger fortfarande i sig! :) Jag tappar lite suget men nu har jag lite energi igen. På påskafton var mamma och pappa här. Fixades lite i vardagsrummet. Jag & mor min gick en runda med Sonja runt redströmska och upp mot Björkekärr. Mysigt och det var varmt också! :) Efter det satt vi på gården i solen och tjötade... Sonja fick vara fri. La sig i gräset och gjorde ålen för oss. Hon är för go den damen. Fick pengar av pappa så jag och D kunde gå ut och unna oss att äta på resturang. Du är toppen pappa! :)

Vi åkte in till stan för att äta på Bryggeriet. Och åh så gott det var... :) Njöt til fullo av maten. Sedan åkte vi hem och bara tog det lugnt. På söndagen jobbades det lite. Och jag städade hela lägenheten. Dock är det ett så otacksamt jobb!! För det ser likadant ut idag. På eftermiddagen bar det av till IKEA för lite shopping. Blev tyg till köket. Kommer bli sååå fint. Och lite nnat smått. Ville haft ett par muggar men D sa att jag måste slämga ut andra saker ur skåpet. Blev lite sur ;) haha. Men iallafall när vi kom hem städade jag ur! Och idag när jag kom hem fanns det muggar i skpået :) Han är bäst min D!

Fick ni något påskägg? Jag fick inget :( Men D fick ett av mig där det låg en valri bio i! Visst är jag snäll? Min lillebror skulle fått ett men en viss dam åt upp det godis. Jag menar såklart Sonja!! typiskt henne att sno saker från oss. Vi är lite slarviga också! ;em ,am lär sig av sina misstag!!

Nu ska vi baka hallonpaj. Mums! På återseende när det nu blir ;) Hihi

PUSS&KRAM

En liten påskhälsning från grisarna.



Hej!
Nu är det tomt här hemma utan Ottogrisen... Saknar han mlycket fakitskt... Men gjorde i ordning bilden vi tog på dem innan vi åkte igår. Ser ut som påskkärringar båda två. Så himla söta.. Nu skall jag strax ta mig något att äta och sedan soooova.. Är super trött och förskyld så behöver all sömn jag kan få. Imorgon skall Sonja på bulleträff utan mig :'( buhu. Mamma och de skall ta med henne till slottskogen där de har träf fimorgon. Om man ändå vore ledig. Men får se fram emot nästa helt enkelt.

Ha en trevligt kväll och att dagen imorgon blir super för er! kramkram

Roadtrip utan dess like!


Hej&Hallå!
Sitter nu i sängen. Kom hem igår klockan 23. Blev liiiiiiite senare än planerat... Iallafall vi alla satte oss i lilla Clion. Otoligt att det fick plats två människor och 2 bullar. Och en bur! Sedan bar det av.. Stannade i Värnamo för dipåstopp med bensin och kissepaus för Sonja&Otto. Sa till Otto:

- Åh vad vit och fin du är nu Otto när du skall träffa husse!

Gissa vad han gjorde då? Jo så klart la hunden sig ner på marken och drog sig lite. Och sedan rullade han runt så han inte var så ren längre. Suck det varade ju en liten stunde. Typsikt Otto att göra något sådant. Sedan packade vi in oss igen.. Med full fart mot Växjö. Träffade då Stefan och fick se hans fina bil. En Mini Cooper Clubman. Jätte snygg var den. Han fick presenter av oss och sedan när tiden sprungit iväg för oss insåg vi att klockan redan var 18 då vi skulle senast ha mött Sigrid & Alfons, Pinsamt!! Förlåt för vårt dåliga beräknande av tiden! Iallafall sedan träffade vi dem. Och jag är lika kär i Alfons som jag varit innna om inte mer nu när jag fått klappa på han :) Han är ju så fin! Tycker både jag och D!! Blev en tripp runt Växsjösjön (?) och de skötte sig riktigt bra. :) Träffade även en liten mini på turen. :) Vad är oddsen på det liksom?

Sedan packade vi in oss i bilen på nytt och speedade hem. Stannade i Värnamo för yttligare ett depåstopp men denna gången var det våra magar som skulle fyllas med Burger King mat. :) Riktigt gott var det. Mätta och glada satte vi oss i bilen igen och åkte hem. Var ju som sagt hemma vid 34 så blev bums ner i sängen.

Så det var iallafall vår dag. Tack för promenaden var super skoj att träffa er! :) Lägger in en bild som Sigrid tog igår :)

Ha en bra dag nu skall jag äta frukost sedan tar jag bilen till jobbet! KRAMKRAM

Hundvakt till Ottogrisen och massa jobb!

Hejsan!
Denna veckan har varit full av jobba! Fick jobba extra i måndags hoppa in igår fast jag egentigen var ledig och på kvällen var den Allum fest! Riktigt skoj var det! :D Skoj att träffa folket utanför butiken. :) Och så har vi fått löneökning så nu tjänar jag 105:- timmen! :D Jag är glad! :D

I söndags hade vi kalas  för pappa som fyllde i måndags. Jag bakade prinsesstårta, mums! Syster bakade nötttoppar. Vi barn köpte en ny bilstero till pappa. :D Han blev jätte glad! :)

Nu är vi iallafall hundvakter till Ottogrisen! Hundarna sköter sig jätte bra ihop :) Så skoj att ha två bullar i hemmet. :D

Nu kommer det bilder orkar inte skriva mer :D Jo idag ska vi ner till Växjö och lämna Otto till Stefan och träffa Sigrid och Alfons! :D Ska bli skoj! Ha en bra dag.





Fredag äntligen helg!



Godmorgon, **gäsp!!**
Gick upp halv 7 idag. Skall ha personalmöte på jobbet klockan halv 9! Sedan jobbar jag till 17.30! :) Efter det så är det ju helg, igen! Så skönt! Vad händer hos er i helgen? Hos oss är det kalas som gäller och riva tapeterna i vardagsrummet. Nästan hela väggen mittemot tv-väggen är klar nu. Ser för jävligt ut men snart kommer det bli snyggt. Försöker intala mig det nu när jag kollar på den gräsliga väggen. :)

Kollar på vakna med the voice skall ut med Sonja strax! Men tänkte iallafall uppdatera lite. Kan bli lite dåligt med det ikväll då vardagsrummet är nr 1! :D

Ha en super bra dag!

Pysslar lite granna! :)

Hej!
Dålig uppdatering, jag vet! Men jag har lagt ner mitt dator sittande lite. Ska inte sitta alls lika mycket. Just nu har vi också börjat riva tapeterna i vardagsrummet. Halva väggen följde ungefär med ner. :) Men det kommer bli kanon snyggt nu iallafall. :) Jag och Sonja var hos syster i går. Vilken värme. Solglasögonen satt på och vi satt på 7elevens utesservering och åt piggelin glass. Mums! Ska träffa de igen idag tror jag. Ut och gå i det kanon fina vädret. :) Vet dock inte om Sonja är så sugen på det. Hon ligger och sover&snarkar vid mina fötter. Ser underbart ut utanför fönstret. :) Mmm!

Jag har påbörjat ett fotoalbum nu. Har bara hunnit göra min & Ds 1- & tvåårsdag. :) Kommeer bli kanon! Sedan har jag också slagit in paket. Ska på kalas hos Ds brorsdotter på lördag. Blev super nöjd med mina paket :) Även ett paket till Ds syster.

Nu ska jag röra på mig. Kommer ett bild regn här nedanför


otto fyller år den 10 april. Då blir han veteran så han fick paket av mig och Sonja igår.


Ds systers paket. Sött med turkost.


Ds brorsdotters paket. Brunt med söta rosa rosetter och annat :)

Kram hejdå!

RSS 2.0