Pysseltips nr 1


PYSSELTIPSET...

...kommer upp imorgon!! :) Somnar snart sittandes så bästa att skynda sig till sängen!

GODNATT

Ensam hemma betyder massa tid för pyssel!

Hejsan

Nu har jag varit ensam hemma, torsdag kväll, fredag och nu lördag. D gav sig iväg på äventyr till Örby och tog med sig Sonja! :( Men nu ligger snuttan i soffan med mig igen!! Skönt!! Idag sprang jag av vagnen vid redbergsplatsen för att jag såg en bullis!! Så himla fin bulletjej! Black brindel (L)

I torsdags tränade jag. Helt sjukt jobbigt pass. MRL= Mage rygg & lår. Mina ben var verkligen som spagetti. :/ Behöver jag tillägga att jag har världens träningvärk nu? :O Men gud va skönt det var att verkligen vara totalt slut! :D Efter träningen tog jag med mig mina nyshoppade grejer från Panduro och raddade upp vad jag hade köpt en massa skoj! Dels till ett pyssel jag tänkt att dela med mig av här i bloggen senare ikväll :D En present till D som han skall få nu när jag kommer hem. Skall bara få en bra bild på slut resultatet så att jag kan visa er!! Tänkte nämligen inrikta mig på pyssel i bloggen nu. Alltså hundar & pyssel och lite privatliv.. Vad tror ni om det. Börja bli duktig på pyssel scrapbooking smyckestgillverkligen och produkterna så tänkte tipsa er lite om bra produkter och så vidare! Recept kommer jag också fortsätta med. För älskar att baka. Men ska börja fundera på en ny header.. Börjar tröttna lite på den som jag har nu!! ;)

Hittade en klänning i Allum som jag blev sugen på att köpa. Lägger upp bilder på den så ni får se! :D



Ha en underbar fortsättning på helgen. En annan jobbar enda tills på tisdag. Sedan ledig Ons och Tors Längtar!!

PUSS&KRAM

Härligt med lediga dagar. :)



Så här snygg är hon! :)


I måndags var det vår dams 9:onde födelsedag! Gammeltanten firade sin dag med tugg ben, utflykt m husse & matte till Mölnlycke och träffade lyckohjulsfolkt för grillning m öl! :) Sedan somnade hon gott efter att åkt runt  hela Göteborg för att lämna av folket! :) 

Tisdagen blev det till att åka ut till backaplan. För att kolla lite i butiker! :) Hittade så Chilli butiken. Jag & D blev glada då vi ännu en gång kunde  kolla in soffan. Vill ha!! :) Hade varit perfekt hemma hos oss! :)


Så här ser den ut. :)

Idag blir det till att åka och kolla på en mobil till mig. Sonja råkade trampa på min skärm så den pajade. :/ Så har hittat en på blocket vi skall kolla på! :D Vi får se!!

Ha en bra dag! Nu ska jag fixa frukost till mig och D!! :D

Hej alla glada...

Har haft ett litet sommaruppehåll.. Men nu är jag tillbaka ;) Har hänt väldigt mycket sedan sist. Har varit grande finale med kaninparty. Blev ett bra drag! :) Sedan har jag varit med om en bedragare på jobbet. Han har hållt på att lura till sig pengar i Allum ett bra tag nu. Förra veckan dök han upp i min butik. Köper en liten sak sedan ger han fram en 1000 kr sedel och försöker prata för att störa en under tiden man växlar. Han försökte såklart detta med mig. Dock utan resultat då jag kopplade bort honom direkt för att jag föstod att det var han. Sedan när jag räknat hans växel gav jag honom den och tog sedan hans fråga då han köpte en textilfärg frågade han mig om den var kladdig (???) Klart den är sa jag då det är en färg.. haha. Han ville såklart göra ett återköp. Jag sa javisst det går fint. Tog då tillbaka all växel han fått av mig. Räknade igenom den och sedan gav tillbaka hans 1000lapp. Han gick ifrån butiken och hade inte tjänat ett öre på besöket. haha. Var såklart helt darrig då det skickats ut massa se upp lappar till butiken. Är stolt över mig själv som agerade så lugnt och växlade rätt. :)

Sedan har det varit några till fester och Turkiet resan + Ölands trippen. Bodde i tält 2 människor och 1 hund. Mysigt! :) Sommaren har varit super bra!! Dock lite tråkiga händelser men i det stora hela har det varit toppen! :) Sedan var vi ju också på bullterrier specialen med Sonja. Underbar helg med massa bullisar!! <3

Dagen började med att ut och gå med Sonja 1½ timme. Sedan packade vi ihop oss (utan Sonja) och åkte ner till Liseberg för att träffa mor,far och syster för att kolla på svenktoppen nästa. Många bra artister. Sedan blev det besök på IKEA. Och efter det åt vi på Amsterdramtje tror jag det heter. En hollänskresturang. MUMS! Snart skall jag börja steka upp köttfärsen som vi skall ha till tacosen. Sedan blir det till att ta clion och hämta D på jobbet.

Nu måste jag röra på mig! Ha det gott alla söta människor!!

Kram

Just de var på TreToppar en sväng också och åt god glass! :D



RSS 2.0