GOTT NYTT ÅR


Så här ser jag ut ikväll :)



GOTT NYTT ÅR GOTT FOLK!

Idag blir det party :) Har gått en lång tur m Sonja idag också. :)

Hoppas alla får en riktigt bra kväll :)

PUSS

Sorry för den fula bakgrunden

Under uppdatering. Kommer bli bra sen ;)

Håller på att måla!


Dagens outfit ;) Haha!


Nu har vi börjar att måla. Skall låta allt torka först sedan blir det rejäla tag att måla hela väggarna. :) Kommer bli kanon! Längtar tills jag får måla mina saker i svart på väggen. Vid Sonjas Mat & vatten skålar skall det vara Sonjas konturer i profil :) Och vid mat bordet ev. ett träd :) Kommer nog bli riktigt bra. :)

Nu ska vi kolla lite på tv hoppas det är något bra :D

PUSS

Godmorgon :)


Godmorgon min läsare! :) Man ser inte allt för snygg ut i morgon frill! så toffsen blev min räddning ;)


Jag vaknade nyss. Skönt att sova ut :) Har ätit frukost på sängen. :) Mums! Ägg mackor och The. :) Thet smakade kanel och äpple riktigt juligt. :) D ligger och läser markbladet och jag försökte nyss läsa vad mina släktingar från Holland skrev i kortet vi fick från dem. Haha jag brukar förstå vad det står men idag var det inte det lättaste. Sonja ligger vid våra fötter och glassar m sitt nys rosa strasshalsband. Och väntar ivrigt på att få åka till Buster. :) Får se om det kan bli någon fart på hundarna idag. Skall bli skoj att se. :)

Skall strax ta på mig och fixa i ordning mig. Måste duscha också. Och så skall vi måla köket idag. :) Ska bli nice!

Hejdå! :)

Nu var det lugnt igen.




Nyss gick folket. Var jätte trevligt att de kom och vi fick en soda stream av Ds Pappa och Sambo. :) Tacktack! Sedan kom ju Ds bror m familj och såklart hunden Buster. Sonja blev kör tror jag. Hon har aldrig innan börjar leka m en hund som med han. Jätte skoj att se. Så imorgon är vi bjudna på mat hos Ds bror och fru. Ska bli skoj att äntligen se deras "hus" i Möknlycke. :) Och lite mat är ju aldrig fel.

Innan ringde Elin också. Jätte skoj att höra från henne igen  :D Alltid lika skoj att prata med. Hoppas du blir frisk så vi kan ses :D Saknar dig!

Nu är jag trött och skall gå och kolla CSI m gos! :) Mmmm! Byebye ;)

Kyliga vinter kväll.





Nu är det bara mindre än en timme kvar tills gästerna kommer. :) Ska allt blir trevligt. Funderar på att duscha håret och fixa mig lite extra men vet inte om jag orkar bara. Vi får helt enkelt se. Nu sitter jag här och har kollat runt på massa bloggar. Är också lite trött. Var ute med Sonja ( min och Ds bullterrier ) och D såklart! Blev en lång tur och Sonja sprang och sprang. :) Ska be D fixa Word så jag snart kan fortsätta m min bok jag började skriva i 3:an på gymnasiet. Den heter "Mitt liv som tonåring" Tror jag det var. Haha var ett tagsedan jag skrev på den. Men hade varit så skoj att få den i tryck iallafall i ett exemplar. Innehåller lite för privata detaljer för andra att läsa.

Funderar på vad jag skall göra mer också. Lägenheten är nu super fin så städa kan man inte göra. Sedan har vi ju varit på stan 2 dagar nu såp det blir ju lite segt att göra också. (Det handlar alltså om i morgon) Får se vad jag och D hittar på. Kanske ett bio besök. :) Alltid lika mysigt. Har också fått PMet för Mydog nu. Sonja ställs ut 11.45 i ring 32 :D Om ni är där kan ni ju alltid kolla på oss. Var dock bara 7 bullisar anmälda. Så Sonja kanske är ensam Veteran? Ska blli skoj att se.

Nu ska jag tjata på D att han ska installera Photoshop på min laptop så jag kan göra en ny header. Den jag har ju passar ju inte riktigt. ;)

Kram på er!

Tillbaka från stan.


Såhär ser min laptopväska ut som jag införskaffade idag. Sry för den dåliga bilden!



Nu är jag tillbaka från stan. Blev en ny laptop väska! Äntligen!! Och så klart dammsugaren vi kollat på. D håller på att packa upp den och nu hör jag även att han redan börjar dammsuga. Haha. Hittade ingen klänning alls. En riktig besvikelse. Usch! Eller jo hittade ju en för 900:- men känns inte så värt för mig just. :( Så jag bestämde mig för att ta den grönprickiga klänningen jag had epå en lisebergsfest. Ekonomiskt blev dte istället och fick köpt min efterlängtade laptopväska. Hur snygg som helst. :D

Så dagen var bra iallafall men nu väntar det tråkigaste. Att städa inför att Ds släkt skall komma och dela ut julklappar och fika. Sedan skall vi laga lite mat som idag blir pasta sås m bacon och broocoli mums! Tror det blir riktigt riktigt gott. Så nu skall jag hjälpa gos att städa lite. Är lite elak om jag låter han göra allt för han kommer ändå komma och tjöta på mig! ;)

Ha en fortsatt bra dag!

Fem dagar kvar nu.



Ja nu är det faktiskt bara fem dagar kvar till ja blir 20 och inte är tonåring längre. Tills jag får köpa min egen sprit och glassa. ;) Haha men skönt ska det bli iallafall för är det verkligen värt att fylla 19? Vad får man göra liksom. 19 är som 17 ingenting speciellt. Men jag längtar. Det betyder också att det är bara fem dagar kvar tills MYDOG. Det ska bli så skoj. Sonja börjar bygga på sig lite och ser bra ut. Inga konstigheter. Måste bara hålla i sig i fem dagar nu. :)

Nu ropade D från köket.  att frukosten står på bordet. :) Ha en bra dag.

/cecilia

Tjuvstartar lite redan ikväll.



Nu ska jag försöka ta min blogg till en högre nivå. Med ny blogg och lite mindre privat liv tror jag att jag kan lyckas. Jag tror 2009 kan bli ett bra år för mig. :) Bloggen ser likadan ut men skall försöka prata mer utifrån mig och inte om de omkring mig så som pojkvän och familj. Detta ska bli en blogg om mig och mina funderingar. Mina nära ska få vara anonyma och visst min pojkvän kommer att finnas med men kanske inte allt som händer i vårt förhållande. Så från och med detta inlägget skall jag skriva på denna bloggen. Ska bli skönt att börja om från noll och växa!

Alla som läser. Det är så roligt att gå in och se att faktiskt läsar antalet stiger. Mycket sakta men det stiger. Nu ska jag skriva mer utifrån mig och om mina åsikter. :)

Nu ska jag sova. Ska komma på något ritkigt bra att skriva om imorgon. Byebye :D

RSS 2.0