Lördag igen.




Ja igår åt vi ju som sagt räkor och drack vin. Mumsigt var det iallafall. Men sedan bestämde vi oss för att möta upp lite kompisar i stan och dra några cider/öl på The Queen. :) Riktigt nice faktiskt. Blev dock ingen utgång då vi ångrade oss ;) Var hemma halv två. :)

Idag har vi varit på chalmers och kollat på där de tävlade med att göra trix med skidor/snowboard. Realley nice. Sedan drog vi en pizza här hemma och nu sitter jag här. Ne mer händelserik dag har jag faktiskt inte haft. Skulle träffat Wilda m huss och matte men de var förskylda och lite så. Nu kom Sonja upp och la sig i mitt knä och myste! :D Vi hörs kanske senare. :)

KRAM

Äntligen fredag...





Äntligen är det fredag igen. Skönt att få vara lite ledig tillsammans med D. Ikväll blir det iallafall att äta räkor till Let´s dance. Imorgon kanske det blir att ta en öl/cider i vasa med kompisar. :) Vi får helt enkelt se. Blir kanske bullepromenad imorgon med Wilda, Emma och Peter. :) Om du är friska vill säga ;) Men nu ska jag föna håret och sedan u med Sonja. :)

Dagens planering

- Duscha [x]
- Göra i ordning mig.
- Ut med SonjaBonja
- Åka ner till AF ( idag kommer jag faktiskt åka dit ;)
- Handla räkor och vin

Så ser min dag ut. Har även ett berg med disk när jag och D dealade om hur vi skulle diska efter min matlagning igår. Blev orättvist jag fick mer men måste iallafall fixa det när jag kommer hem. :)

Hejdå! :D

Hallonpaj!


LYCKA TILL!

Usch ibland blir jag så trött på mig själv...


Sonja och bullekompisen Otto


Kom inte iväg till AF idag heller! Blir så arg på mig själv. Jag är så lat men imorgon ska jag inte göra något annat än att gå ut med Sonja göra i ordning mig och sedan åka ner. Utan att ens starta datorn! SÅ nu ska det bli gjort. Men jag har iallafall lagat jätte god mat idag. Wokade grönsaker med kycklig kokosmjöl chili och curry pasta och vitlök! Mums! Så nu ska jag ut och städa köket troligtvis. Ser för jävligt ut. Men just nu kollar jag på Ceasar och Sonja la precis sitt huvud i mitt knä. Mys vovve hon är. :)

Vi var nere i djuraffären idag och köpte ett flexikoppel till Sonja för att ha när vi går i skogen och så. Så hon kan röra sig på lite större yta. Blev ett orange och grå/svart super snyggt. Så de får testas på lördag när vi ska gå lååång promenaden. :)

Kram

Godmorgon...



Har ni sovit gott? Det har jag. Alldeles för gott för jag kommer inte upp ur sängen. Men idag vaknade jag till klockan kl 9 och gick upp halv 10 iallafall. Bättre än igår så jag kom upp 12 när jag ställt klockan på samma tid. usch jag vill inte vara arbetslös, dels blir man rastlös men jag har inte heller någon struktur i mitt liv. Jätte jobbigt att ha vänt dygnet och inte kan somna vid 12 och vaknar vid 12. :/ Ge mig ett jobb snart snälla. Gärna på hunddagiset eller djuraffären jag sökte. Då hade Sonja kunnat följa med mig. Det hade varit en dröm :) Så hon slipper vara ensam. Men nu ligger hon och gnäller tror hon är lite understimulerad nu. Ska leka lite med henne och gå ut en sväng.

Så min dag ser ut så här:

... Ta ut Sonja och leka lite med henne.
... Duscha & fixa i ordning mig.
... åka ner till stan och åka till AF. Köpa fotfil för att slipa ner Sonjas klor.
... åka hem igen och ut med Sonja.

Ikväll blir det till att lägga sig tidigt så man kommer upp i bra tid  imorgon iaf! ;)

Kvällsinlägg




Ja pajen blev super god och var super lätt. :) Delar med mig av det imorgon kväll tror jag. Så bullen Wildas matte och plasthusse ska få smaka på den på lördag om de kommer hit. :) Sigrid, om du och Alfons har vägarna förbi Göteborg kan ni få smaka någon gågn också ;) Nu kollar jag på tv4 om gangster kulturen. Intressant faktiskt. Också fixa vi det sista på Sonjas hemsida. Kommer snart upp :)

Nu ska jag återgå till tvn.

Kram

Bakar hallonpaj.. mums..



Tror ni att det kommer bli bra när jag i klar i köket? Här får ni iallafall en smygtitt :)


Nu är pajen i ugnen och jag ska diska lite för att D ska bli glad när han kommer hem (A) :) Tar kort och lägger in recept sen men den var jätte enkel att göra. Kram

Sonja bullisfnattar

En gammal film från när sonja fnattade innan jul. Blir lika glad varje gång jag ser den <3



3 år & 3 månader...



... ja så länge har jag & D varit ihop nu. Tänk att det redan är 3 månader sedan vi var i Malmö och Köpenhamn? Usch vad tiden går fort. Och de är redan 7 månader sedan jag tog studenten! Fyy! Ja längtar tillbaka till den dagen.

Skulle ju som sagt gå till AF igår men jag orkade inte, hade jätte ont i huvudet men orkar inte idag heller. Men imorgon ska ju gå upp när klockan ringer och åka iväg direkt när de öppnar! Inget mer slapperi Cecilia! Nu kom Sonja hit glad efter att fått sovit i sängen hos matte hela morgonen hon lever som en prinsessa då. :) Har suttit några dagar nu och kollat på lite valpbilder och jag blir ju så kär i valparna att jag vill ringa direkt och tinga en valp! En black brindel med mycket vita tecken. Längtar tills den dagen då vi skall åka och kolla på en liten valp. Men hur skall man hitta den perfekta bullen när dey finns så många uppfödare? Det är ett svårt val att välja uppfödare. Men vi har ju tid på oss och skall ta rejält med tid för att välja den rätta! :) Men visst längtar man... Nu skall jag röra på mig!

Sigrid tänker på dig och hoppas att Alfons är fullt frisk! :)



Vaniljbulle recept

Här Sigrid&Alfons får du mitt recept. Men mina blev sådär. Kollade lite fel men ska göra ett nytt försök imorgon igen. Jag vte inte om jag gjorde fel för de blev små mina men annars gör färre och större. Men som sagt jag skall testa igen imorgon troligtvis så då får ni det mer uppdaterat! :) Men annars var de kanon goda så smaken var det inget fel på :D Och jag vet inte om de går att frysa faktiskt.



(hoppas ni ser vad det står ;))

Bakar vaniljbullar...





Nu står jag i köket och bakar vaniljbullar. Hoppas de blir goda så skall jag dela med mig av receptet. :) Nu jäser de en sista gång och se gottogt ut. :) Sedan kommer kusinen hit också och hälsar på! Alltid lika trevligt. D kommer bli så glad när han kommer hem och ser att jag bakat vaniljbullar. Han älskar dem! Hoppas nu har älskar mina hemlagade lika mycket som köpta (:/) men det tror jag för han brukar gilla det jag gör. Åter till bakningen! :) ni får se resultaten sedan :)

Kram

Arbetsförmedlingen nästa!



Ja, idag skall jag till arbetsförmedlingen. Men än så länge sitter jag i morronrock och slappar framför tvn. Det f¨år man ju faktiskt göra. Fick en massa massage av D igåt i utbyte att jag pallrar mig till AF så får gör det taskigt annars. Ska dit och se om jag kan få lite ersättningen för att jag går hemma. Så vi får se. :) Men innan jag åker ner till AF skall jag...

... måla lite till i köket. Blir så fint.
... gå ut med Sonja en sväng.
... fixa i ordning mig.

Ikväll vet jag inte vad som händer så vi får se. D slutar 17.00 så han är väl hemma vid halv 6´-kvar i sex. Så tråkigt. Men på fredag har jag bestämt att vi skall äta räkor med vitt vin och lite sådant mys! :) Behöv efter en vecka med plugg (för D asså) :D Jaja nu ska jag ta på mig måla lite och ja ni vet ju vad jag skall göra. ;D

Kram!

Fika & mannen som talar med hundar...



Hej!

Nu har veckans höjdpunkt när det gäller TV-program slutat: Mannen som talar med hundar. Gillar det nog mest för att se alla fina Pitbulls han har. <3 LOVE! Vi fikade med lite muffin knäckebröd och en goood kopp te! Njutning till max. Nu har jag iallafall skrivit in mig på arbetsförmedlingen så jag har 14 dagar på mig att reda på min rumpa och åka ner till af för att prata med dem. Drygt men om man nu kan fålite pengar varje dag när man är arbetslös så tar man väl chansen? :) Nu sitter vi och knör alla tre i soffan. Jag får minst plats!! Taskigt tycker jag.. Men D skyller bara på Sonja. Ganska lågt va? ;)

Tog på mig en liten sommar outfit för att dämpa min sommarlängtan men det blev bara värre. Har på mig min midjekjol från rut m flera som är orange med blommor en svart topp från JC med mina gladiator sandaler.Så otroligt sommrigt och fint. Längtar! Jag och D pratade också om när vi skulle till Ge-kås nästa gång och att vi ville i samband med det åkte ner till Varberg & tre toppar! Mums för glassen i träslöv. <3 Sommarsommar du är så välkommen nu !!

Nog om sommartjöt får väl njuta lite till av denna underbara vinter (hoppas ni förstår ironin) och leva livet. Imorgon skall jag iallafall fortsätta med väggen i köker. Kommer bli så snyggt. Lovar att visa bild när det är klart.

Hoppas ni mår bra så hörs vi imorgon igen! :D Kram

Målar i köket...



Hej!
Idag åkte jag & Sonja ner till Danmarksterminalen för att vika hejdå till syster när hon åker ut på havet och jobbar i en vecka. Kollade in stora Stena Saga! Fin båt. :) När vi hade vinkat av henne gick vi tillbaka genom majorna ner till järntoret och vidare till stan! Fick oss en riktigt bra promenad. Har ätit lite smörgåstårta. Mums! Och har som rubriken säger har jag börjat måla i köket, men det var pilligt som satan så jag tog en paus. För koncentrationen gick ur mig och då blir det lätt att man gör fel..

Nu sitter jag i vardagsrummet och tittar på tv. Men det är inget bra just nu. Men 16.10 börjar One Three Hill så kan ju hoppas att det är något avsnitt jag inte sett. De är ju på rätt säsong men de jag har kollat innan har jag ju redan sett.

Hejdå!

Soory för dålig uppdatering.



Idag har jag varit iväg hela dagen och så. Först åkte jag och D in till stan och köpte penslar och lite så- Sen gick jag hem till syster yster och fikade sedan gick vi till Kinesiska muren och åt Kina mat. Jag åt klassiska modin maten "Biff i currysås" Mums! Bästa på hela menyn. Sedan gick vi och fika för att vi var för tidiga. Blev en kopp the och en halv muffins var. Lagom när de stängde gick vi till operan för att se Mary Poppins :)

Och nu är jag då hemma. Den var super bra :) Precis som jag hade hoppats. Mycket sång och dans och bra dansare var det! Tack syster!!! Imorgon åker hon iväg med båten för att jobba en vecka men sedan kommer hon hem igen! Längtar redan. Nu ska jag iallafall gå och lägga mig. Hoppas ni ursäktar mig för den dåliga uppdateringen! ;)

Kram

Uppdatering i Wii-spelandet.




Gillar ni vin?Jag köpte ju som sagt ett vin som mamma sa var gott. Och det föll mig verkligen i smaken. Brukar inte älska vin men detta var riktigt gott. Enligt mig då. Heter iallafall Blue Nune (? Stavning?) Så här sitter jag och bloggar dricker vin och spelar Wii emellanåt när jag får dansa. :) Jag äger nu !! Haha. Hoppas jag får spela snart. D spelar nu :P haha.

:)

Wii




Nu hålller jag och D på att spela Wii. Super skoj! :) Spelar Rayman Rabbits Party. Hur skoj som helst. Så vi kommer nog vara uppe hela natten ;) Klockan går ju såå snabbt när man gör sånt här. Jag är sugen på party men får väl parta nästa helg kanske. Någon som är sugen (becks om du ser detta jag vet att du är sugen ;)) Här nere får ni ett smakprov på mitt favvospel i Rayman Rabbits TVparty. Det innehåller nämligen massa små spel. :) Detta spelar jag iallafall :D

Hej då och godnatt om vi inte hörs mer. :D

Lugnet efter stormen...





ja nu har alla gått. Blev riktigt trevligt faktiskt dock trångt men mysigt ;) Glömde ta kort på dukningen men det blev super fint. Jag fick av min kusin och hennes mamma 300:- på Åhlens och av min farmor och min farbror m familj fick jag en tulpan vas som var svart. Super läcker var den. Tack så mycket allihopa. Va min moster och de har jag ju fårr 4 st snaps glas i "mine" från Kosta Boda. Och av syster fick jag som sagt Mary poppins. >Men nu är det lugnt och skönt ingen. Fick möblerat tillbaka allt igen. Fick dela på soffan och lite så. Men nu står allt på plats igen... Kanske ska ta sig ett glas vin av det som blev kvar? :)

Nu skall jag iallafall röra på mig. :) Kramkram

Städar och donar i hela lägenheten



Hej igen!
Gott om uppdateringar idag va? Idag ialalfall var jag nere på Olskrokstorget. Köpte två små växter att ha i fönstret i käket istället för plast! Ätligen fick jag köpt det. Sedan köpte jag lite vin på Systemet. Han kollade en extra gång på mitt leg ;) Sedan gick jag och handla allt vi behövde till tacosen som vi skall äta ikväll till Let´s Dance. Och så blev det två buketter vita tulpaner som kommer bli super fint på dukningen. :) Så nu börjar allting ordna upp sig inför kalaset :) Ska bli trevligt.

Pratade med systeryster idag också. Skulle egentligen ha träffats idag men känns som det blir lite stressigt med allt så.. Men vi skall iallafall träffas på söndag oh gå ut och äta innan vi skall till operan och kolla på Mary Poppins. Ska bli underbart. Musikaler är väl det bästa som finns. Har tidigare varit på en varje år med syster. Förra förra året satt vi på rad 1 och kollade på Grease (scandinavium) best ever! Förra året var det footloose också helt underbar och i år blir det 3dje raden på Mary Poppins. Jag längtar!

Snart är det min tur att våttorka hela lägenheten för D dammsuger. Fy så kelit det är. :/ Haha. Nu ligger iallafall Sonja och sussar bredvid mig i soffan. Nu går jag kram!

Nu har jag bakat och städat lite.


Visst blev den fin?


Tårtan blev kanon fin! :) Så stolt. haha. Nu har jag röjt igen i köket haha. Blir ju så stökigt när man bakar/lagar mat. Tänkte åke ner med bussen strax till olskrostorget.. Tänkte köpa lite blommir till köket och vin tills imorgon. Mitt första besök på systemet idag dåa lltså ;) Hihi..

Kram på er

Tårtdax...


Mina sandaler jag köpte på Ellos för 399:-


Imorgon skall jag som sagt ha kalas. :) Köpte alla grejerna igår som jag skall ha på min prinsesstårta. Den kommer bli super fin. :) Mötte upp D igår i stan och åkte ut till backaplan för att leta täcke til Sonja. Men hon måste ha en konstig storlek. 45 passade inte och 50 var alldeles förstort. Skulle köpt ett Hurtta täcke men vi kunde inte bestämma oss om det satt bra eller inte så det blev inget täcke... Åkte hem sedan och städade köket och diskade. Sedan satt vi och kollade på handbollsmatchen. Sverige var ju jätte bra i början. Men sedan tappade dem alltihopa. Men de jobbade på bra. :)

Igår kom mina gladiator sandaler. Hittade inga förra året, men nu hittade jag de på ellos. Super fina och satt jätte bra på mina fötter. :) Toppen nöjd. Den perfekta sandalen till sommaren då jag och D ska åka på solsemester. Bikini,linne, jeansshorts och gladiatorsandaler, åh vad jag längtar till sommaren. Hittade massa annat fint på Ellos två bäddset och metervara till gardin för sovrummet. :) Den till vänster är ett 8 delars bäddset till ett kanon bra pris 299:- för fyra kuddfodral och två täcken och två lakan. Perfekt för mig och D :) Sedan är det andra till höger är helt underbart vackert. Den till höger vill jag i metervara för att sy en gardin till sovrummet. :) Visst är det fint?


1-2 augusti längtar jag till :) Då är det bullterrier specialen. :) Första bullterrier speicelaen för D och min 3dje fast första som egen hundägare av en bullis. Åh vad jag längtar! :)

Nu ska jag baka tårta. Delar med mig av den sen :)

Kram på er!

Oprahs show..


Så här ser det ut i en valpfabrik, ingen vacker syn.


Var det någon mer än jag som såg Oprahs show idag? Handlade iallafall om hundarnas situation i USA. Om alla valpfabriker. Usch vad de såg ut. Där födde de upp 100 tals hundar för att sälja.. Till t.ex. djurbutiker då det börjar bli populärt att skaffa hund som över allt annat. Utbudet ökar ju så länge folk köper hundarna oavsett vart de är från.. Om de är smugglade eller uppfödda. Så länge folk köper hundar kommer det bara öka. Alla blocket hundar är ett exempel på det. Hur mycket har det inte ökat de senaste åren? Jo tillräkligt för att folk börjat "avla" fram blandisar för att tjäna pengar på dem. Och alla insmugglade bullterriers. Hemskt att hitta de på ett ställe som blocket. Bullisar skall endast säljas av nogranna uppfödare som bryr sig mer om hunden nya matte/husse än pengarna. Det gör definitivt inte smugglarna. Tråkigt för på sådan väg får rasen ett dåligt ryckte då de hamnar i fel händer.

Sedan kommer jag tillbaka lite till Uppdag granskning, var det någon av er som såg det om Spanska såkallade gathundarna? Det gjorde iallafall jag. Kan ju sammanfatta det kort. De handlade om ett såkallat hundhem i Spaninen som sålde "spanska gathundar". Men i själva verket visade det sig vara fram avlade spanska gathundar. Alltså hundarna förökade sig hej vild med andra hundar som också bodde på det så kallade "hundhemmet". Hundarna som sedan som de kallar det adopteras till Sverige och andra länder många av hundarna är smittade med sjukdomar vi ännu inte har i Sverige och som vi skall vara glada över att vi inte har ÄN... Men om man då adopterar en hund från spanien koommer vi innom en snar framtid att också ha dessa sjukdomar i Sverige.

Men det jag vill säga iallafall är att i första hand kan väl vi i Sverige ta hand om alla så kallade blocket hundar och alla omplaceringhundar som finns över allt innan vi köper/adopterar en så kallad spansk gathund ller från något annat land? Håller ni inte med mig?

Kram på er!

Hungrig ....





Tog upp lite mat innan sp tänkte äta stuvade makaroner och ungsbakad falukorv. Blir kanon gott tror jag! Är riktigt hungrig så funderar på att börja med den. Sedan tänkte jag vara duktig och städa ialalfall köket så ett rum är klart inför lördag. Ska ha lite släkhem och fira att jag fyllde 20 (3 januari) ska bli skoj att de hälsar på. Dock blir det trångt.. Men det löser sig alltid. Sedan har jag börjat skissa upp de jag skall måla på väggen kommer bli kanon! NU behöver jag baar en bra pensel och så kan jag börja. ;) Har även målat en bullis på väggen vid Sonjas matskål. Ni får se det snart i bloggen. :) Just nu kollar jag lite på MTV dog är det inget bra på tv. Så musikvideos funkar alltid. Sedan skall jag möta D vid olskrokstorget så skall vi handla lite för jag skall göra två prinsesstårtor.

Nu skall jag fixa maaaaat! Sonja skall få lite mat också.. Puss&kram

Godnatt mina vänner.




Nu har jag kollat på Victoria Silverstedts reality såpa... Vet väl inte riktigt vad jag tyckte om den. Utan allt hon har i sina läppar och för mycket silikon hade hon ju varit riktigt snygg. :O Den var iallafall hel ok. Men men ..

Nu har vi jobbat lite med Sonjas sida och Fått våra första gästboksinlägg. Men nu ska jag sova. Får se om jag får något jobb imorgon.. :)

Puss

Regnregn och slask...



... ja så är vädret hos mig. Usch och fy vad tråkigt det är. Jag och Sonja skulle ut och traska runt Härlanda Tjärn. När vi gått i en 10-20 min börjar det regna och snöa!! Och rena blank isen var det runt spåret så halva vägen gled man bara runt. Men vi vände inte för jag trodde inte det skulle börja regna så mycket. Men jag och Sonja var helt dyngsura. Tyckte synd om min gumma. Men nu ligger hon i soffan och snarkar iallafall. Vet inte om D gav henne mat i morses så vi får kolla det när han kommer hem.

kram på er

Godnatt..


Fri från smink och redo för soooooova. Godnatt på er!


Dagen har varit lång. Skönt att träffa gos igen.. Var och besökte ett huunddagis idag och sökte lite jobb. :) Hade varit super skoj att jobba där då jag själv är sugen på att starta ett eget hunddagis. :) Så man får hålla tummarna de var väldigt posetiva nu iallafall. Super mysgit.. :)

Nu har vi kollar på Ceasar Millan och CSI så nu ska vi sova, Ska upp tidigt imorgon kolla på "vakna med the Voice" och hinna göra mycket. En långpromenad m Sonja skall också hinnas med. :) Har också varit snäll och ta disken åt D nu när jag skall vara hemma. Nytt år och nya möjliheter, visst är det så? Jag och D har ju som sagt innan gjort våra "löften" vad vi vill förbättra. :)

När jag kom hem efter jobbet hade D köpt en ros till mig och skrivit en underbar lapp till mig! Du är för underbar D!

Kram och godnatt på er.

Jobb idag...



D och jag under oss Sonja och Otto


De ringde från Öjersjö igår och ville att jag skulle jobba. Men jag vill egentligen inte. Usch! Vill inte!! men får göra så gott jag kan. Sökte lite jobb igår för att slippa jobba där. Jag trivs liksom inte. Inget jobb för mig men jag är i behov av pengar så. :/ Enda jag kommer få betlat för i feb än så länge.

Sitter nu i soffan och kollar på Vakna m The Voice och Sonja sover i mitt knä. Mys! Var ute med henne innan och följde D till vagnen. Saknar dig redan gos. Vi hade sjukt svårt att somna igår. Båda visste att de var tvugna att somna vilket gjorde det svårare. Vi låg ovch vände och vred oss. Kramades om och myste men vi ville ju inte vara trötta idag. Men vaknade hyffsat idag dock med klump i magen över att gå till jobbet. Men nu sitter jag och slappar lite. Ska springa och sminka mig snart.. Så man ser fräschare ut ;) Haha.

Hejdå.. Kram!

Bilder från igår...


Massa bullar vilken lycka ...





Hej!
Idag har jag D och sonja varit på bullisträff. Det blev hela 13 bullisar som samlades i slottskogen. Super mysigt. :) En liten liten bullis valp. Gissa om man blev valpsjuk. Väntar på pappas bilder men han har inte laddat upp dem än så visar er ett kollage imorgon istället. :) Vi gick en tur och hundarna lekte. ja inte Sonja såklart den surkärringen ;) Haha. Nej men hon tyckte det var lite för kallt idag så hon fick låna bullen Wildas täcke. Så nu ska jag och D åka och köpa ett likadant. Super fint och satt som en smäck.

Imorgon blir det ett minikalas för mig :) Ds pappa m familj och Brosa m familj kommer. Skall gå ut m hundarna. Ska bli riktigt mysigt att bara träffas. Gå en rejäl prommis också. Skönt nu när jag varit sjuk... Men är mycket bättre nu.

Vi hörs! Kram

Tjingelingpling....


Den till höger skall pryda vår köks vägg. : )



Rubriker är det tråkigast att komma på. Ville bara säga det ;) idag har det varit en riktig slapp dag. Igen... ;) Men har hittat designen som skall sitta på vår köksvägg. Kommer bli super jag lovar er. :) Sedan har jag också målat en bullis vid Sonjas vattenskål tänkte visa er senare. Den blev ur gullig. :) D käkar pepparkakor kvar från i julas som hans mamma bakade till oss. Gottegris han är ; ) och jag har absolut inte ätit någon (A) haha. ;)

D hade ett så bra recept mot förskylning som han tyckte var super gott. varmt vatten och Honung. Jag tänkte får väl testa då. Men usch så äckligt det var. Honung är ju inte min passion nu iallafall! Så nej tack till honung men Ja tack till the. :) Sorry D men det var inte gott!

Ska nog baka något mer ikväll. Men vet inte ännu vad. Något med choklad låter gott i mina öron... :) mums! Nu fnattar sonja m D :) Hur härligt som helst. Ska bjuda med mig av ett fillmklipp någondag så ska ni få se hur härlig hon är när hon fnattar!

hejdå!

Min rosa ford fiesta :)




Hej allihopa...

Nu har jag bakat lite kakor, hm vad hette det nu? De är i alla fall små med hallonsylt på. Jätte goda.: ) Tänkte dela med mig av receptet sedan ska bara photoshopa ihop ett recept ;) De fick bra betyg av D också. : ) Så det blev vårt kvälls mys.  Nu sitter jag och D med våra laptops i knäna och bara tar det lugn. Det behövs också. Fast det är de jag gjort de 3 senaste dagarna.


Vill också säga grattis till Emma ( emmabeatrice.blogg.se ) och Semme som idag fira 4 år tillsammans. Tänk vad tiden går fort. Känns inte som det alls var länge sedan de hade varit ihop 8 månader och jag & D tyckte att de hade varit ihop så länge. Grattis till er (L)

Bilen jag har på bild är min blivande pärla. En rosa ford fiesta, hur coolt är inte det då? : ) Längtar tills den står på min uppfart ; ) Så någon dag ska den bli min. : )

Har ni sett att jag länkat till de bloggar jag oftast läser? Kolla i högra spalten så kan ni också ta del av dem :)

Godnatt allihopa...


Hej alla glada människor.


Sonja hälsar till alla mina bloggläsare. :)



Visst har det varit ett underbart väder idag? Fick lite vårkänslor. :) Mysigt. Önskar att jag vore frisk så att vi hade kunnat gå våran tur idag men kroppen sa liksom nej. Men laddar batterierna tills på lördag då det är Bulleträff i slottskogen. Kommer bli så mysigt. :)  Alltid lika roligt att träffa bullisägare. Kemin är något speciellt. :)

Nu har vi städat klart. Blev inte rikgit klara när vi hade dansat ut julen. Men nu står alla saker på sina platser igen och andra har bytt. men det blev iallafall snyggt ;) Längtar så tills vi ska göra om i vardagsrummet. På Ds påsklov var det tänkt att vi skulle göra det. Kommer bli super snyggt när allt är klart!

Fick även Hms katalog idag beställde den från hemsidan. men va fina kläder det fanns. Farligt. Men postorder är inte min favvo. Bara Ellos, sängkläder och liknande är helt ok att köpa. samt köpte min studentskor på ellos., Kanon. skall beställa ett par sandaler på ells snart med. :) Super snygga att ha till sommarn. :)

Hejdå!

God eftermiddag...




Nu har jag vi ätit frukost, varit nere på Ica och handlat samt städat i köket. :) Vi köpte nybakta frallor på Ica som vi åt till frukost. Gick upp vid nio idag iallafall. Var även nere på apoteket och köpte ibumentin och en termometer. Jag hade ingen feber idag iallafall. Bara rejäl huvudvärk. :( Tur att jag slipper febern iallafall. :) Städade lite i köket för en stund sedan. :) Duktigt av mig! :D:D

Nu sitter jag i köket och kollar på D som skrubbar och har sig med ugnen. ;) Fyyy vilket tråkigt jobb. :S haha.

hej då!

Ska ner till Ica nära...




...strax och köpa lite gottigt till kvällen. Jag skall köpa världens bästa och godaste chips. Nämnligen *trummvirvel* PRINGELS. D satt och sa här innan att det inte alls är något speciellt med de chipsen. Men enligt mig är de helt fantastiska. Håller ni inte med om att de smakar mycket bättre än Olws tex? Det tycker iallafall jag. Så jag tänkte faktiskt springa ner till Ica nära som ligger runt huset. Trots att det är dyrare och köpa mig en burk. MMMM! Jammmi!

D har föresten börjat spela massa data spel igen. :( Trodde jag hade lärt honom att jag inte gillar det ;) Nörd är han iallafall. Och just nu sitter han och spelar :( gillar det inte men han får väl göra det. tyckte det var konstigt att han för några dagar sedan pratade mycket om att spela. Och så frågade jag han om han längtade efter ddet. Då svarade han spklart Nej det gör jag inte. Haha första steget är väl förnekelse?

Kram på er gullungar!

Fortfarande sjuk...




Fyy så tråkigt det är att vara sjuk. Vill så gärna hitta på en massa saker men kroppen orkar inte. D håller iallafall på med Sonjas nya hemsida. Den kommer bli riktigt fin. Han är duktig på sånna saker. Fast jag gjorde såklart headern ;) Kommer bli kanon bra. :) Sonja ligger i sängen med mig. Själv sitter man i t-shirt och pjamas shorts. har liksom inte gått upp än. hihi. Har inte heller ätit frukost än. Men vi gav som förslag att vi lagar middag direkt så kan man äta varma baugetter ikväll istället. mums. Finns det något mysigare än att sitta framför tv, kolla på något bra program ovh äta varma baugetter :) nej tror inte det. :D

Tänkte ge mig på en dusch idag. Behövs kan jag säga er! ;) Tur att man bara är hemma... ;) Tänkte färga ögonbryn och ögon fransar idag med. :) det behövs också. Skönt att kunna gå utan smink utan att se ut som en döing... ;) haha.

Hejdå på er! Lämna gärna kommentarer!! Och gärna med namn. Jobbigt när ni är anonyma ;)

Chokladbollar.... mums...



Visst är hon söt min lilla gris? :)Hon har legat och sovit vid mina fötter hela kvällen. Men nu fixar hon och husse hennes tänder. Så vi slipper att hon luktar så illa. Inte alltid så skoj att at en bulle ovanför sig på morgonen som stinker ;) Men nu ska det bli bättre... :D

Jag kollar nu på Andra Avenyn men D har gjort chokladbollar till mig :D Mums jag gjorde iallafall saften :) Så nu skall jag stänga ner datorn så D och jag får lite tid för varandra.



Influensan?


Spelet jag letar efter!


Hej
Igår låg jag sängliggande hela kvällen, idag mår jag genast mycket bättre? Och i förrgår var jag inte sjuk alls. Handlar det om influensan då? Jobbigt är det iallafall. har idag ont i huvudet och halsen. Och lite feber har jag nog också. Men får ta en tablett istället. ;)

Sitter nu och letar mig runt på internet ett efter ett spel till Sonja. När vi var hos Konrad fick hon testa ett och hon tyckte det var super skoj. Så letar runt efter det billigaste ;) Har hittat lite men det vi hittade i Borås igår kanske ändå blir billigast.. Man måste ju tänka på frakten och sådant. Men iallafall hon gillade verkligen det. Skoj att se henne så intresserad...

Nu står hon och gnäller vi dörren så det blir nog en prommis snart. :) har även rensat lite tandsten på henne och klippt en tass idag också.. Allt tar sin lilla tid men bara det blir gjort.

Kram på er!

Händelserik helg...




Har fått kommentar om att jag uppdaterar för dåligt men jag har mina andledningar.;) Har varit borta hela helgen så har faktiskt inte haft tid. Men inte har jag haft mindre besökare för det ;)

Fredags var jag & D på stan åt mat och sedan gick vi och såg den nya Wallander filmen. Super  bra! Värd att se måste jag säga. Super mysigt att bara var jag och D och ha det helt underbart! Sånt hinns med allt för sällan.

Lördag gick vi upp tidigt (kl 9 tror jag) för att åkte till Örby skulle hjälpa Ds mormor och morfar att fixa min dator som de köpt av mig. Den funkade fin fint :) Sedan kl 2 var det kalas för Anton. Grattis lilleman. Trevligt men det var mycket folk på kalaset. När vi kände oss nöjda åkte vi med Ds syster och hennes familj till Svenljunga. Det var mycket trevligt. Sedan blev det pizza med dem och Ds mormor och morfar. MUMS! Örbys pizzeria är den bästa. Varfrö finns det inga som den i Göteborg och Kålltorp? Besviken! Träffade Jessica på kvällen kollade på film och så..

Söndagen steg vi upp ännu tidigare följde Jes till bussen. Hon skulle till Branäs m skolan. Hjälpte henne att bära lite packning. Passade på att rasta Sonja samtigigt. ;) Vet inte om hon var så överlycklig av det. ;) Sedan gick vi och la oss igen m Bt i sängen och Sonja mellan oss. Somnade om och vaknade vid 11 igen åt frukost och gick en liten sväng m Sonja & Ludde. Sedan bar det av till Fritsla för att träffa en Bullis som heter Konrad. Vilket fint hus dom hade. Både jag och D blev sugna på att köpa hus ;) hur fint som helst. Konrad var en riktig snygging. Ett huvud som han och hans storlek fast black brindel är vår nästa bullis ;) Gick snabba timmar hemma hos dem. Tiden går fort om man har roligt :)

På kvällen blev jag sjuk, feber och ont i kroppen och halsen. Blev lite irriterad av folk... Kändes sp ovärt liksom. Usch på er! Besviken blir man på folk. men men folk är som dom är.

Idag har jag varit hos Tandis i Borås. Fixade tandställningen. Sedan kollade vi i butiker men jobbigt när man är sjuk :( Blev MC donalds mat. Gott när man äter med långa mellanrum.. Nu är jag iallafall hemma i lägenheten igen . Ligger i sänge m Sonja och myser. D städa lite men när man är sjuk får man ligga med datorn i sängen och bara ta det lugnt.

Sedan fick jag frågan av Jessika (bulleägare) vart tröjan m bullterrier på är köpt.. Den är köpt på Bonnie and Clyde, en butik i Göteborg Längst upp på kungsgatan. De har även en web butik. :) klicka här

Om länken inte funkar är detta adressen till hemsidan http://bc.e-butiken.se/
Kram på er !!

MTV...




Dagen har varit sådär. Men gick en timmes runda med Sonja o D iallafall. Vi tog med oss the i en termos och chips. Inte det nyttigaste men det var riktigt mysigt trots att det slaskade och blåste kallt.

Just nu sitter jag och kollar på MTV, programmet heter "MADE". Handlar för er som inte tittar på det om en tjej som är lite "plasty" och vill besvisa för de i hennes skola att hon kan skita ner sig. Så hon ska börja spela rugby. Och det är såklart jätte jobbigt och dittan. ;) Haha skoj att kolla på. Vilken små bekymmer endel människor har. ;) Jag fastnar alldeles för lätt för denna sortens tv. Helt meningslös egentligen. Nu ska jag röra på mig och hjälpa D att måla klart i köket. :)

Kram på er!

Ny design....




Godmorgon! Idag ligger det snö på hustaken och på marken. Längtar tills solen tittar fram för då ska vi ut och gå. Men nu ska vi ner och hämta upp tvätten. :/ det är så tråkigt att tvätta när det allitd blir så himla mycket. Varför lär man sig aldrig att boka upp mer regelbunda tvätttider så det inte hinner bli ett berg? Varför alltid?

Nu sitter jag och kollar på ett gammalt Top Model avsnitt. Har sett det tidigare. Var det enda roliga att titta på nu när jag och D skulle äta frukost.

Jag är super nöjd med min nya design! :) Kram

I väntan på Top Model


Jag och min älskling!



Hej alla söta :)

Nu sitter jag och Sonja i soffan eller ja nu sover hon men innan satt hon och kollade på datorn. ;) Lämnade ut 10 st Cvn idag :) Duktigt av mig. Träffade även Denfe i allum. Lite förvånad att träffa någon man känner där. :) Det var trevligt. Köpte mig lite borstar till ögonskuggor och en vit eyeliner. :) Annars ingenting. Lite mat såklart, vilket jag alltid tycker jag handlar. Maten bara försvinner. Men skall shoppa för de 200 kr i present kort jag fick av syster på fredag tror jag. Och så blir det Premiär av Wallander m babe på fredag. :) Min födelsedagspresent. Och lite mat på det och SHOPPING! ;) haha.

I helgen blir det kalas på Lördag för Anton (ds systers son) och på söndag kanske vi skall träffa en annan bullis som heter Konrad. :) Ska bli skoj. På måndag ska jag äntligen till tandläkaren och fixa min tandställning. :)

KRAM

Skrivit Cv




Nu sitter jag i soffan och har precis skrivit klart Cvn som jag & D skall lämna ut i butiker i Partille. Det är ju värt ett försök iallafall. :) Får se om vi åker ner till djuraffären också. Vill så gärna jobba där. Så jag kan ju försöka iallafall. Som sagt idag drar vi till Allum och spenderar dagen. Jag behöver lite nytt smink så det passar bra. Vad ska ni hitta på idag?

Sonja och D är ute på promenad nu. Har jag berättat om mina "nyårslöften" men jag vill inte kalla dem för löften utan förbättrningar. Jag och D har bestämt oss för att vi skulle skriva ner 3 saker man själv ville förbättre och 3 saker man tyckte den andra skulle förbättra. Det sjuka var att både jag och D hade skriva nästan identiska saker. Usch lever vi för tätt in på varandra eller? :) Så det var iallafall bland annat att jag skulle bli bätter på att plocka undan mina grejer. Och så bestämde vi oss också att vi ska börja försöka gå minst en timme om dagen. Så vi har gått en runda med Sonja varje morgon nu. Men idag behövde jag skriva CV så vi inte kommer så sent till Allum. Men i eftermiddag kanske vi skall träffa en annan bullterrier så jag tänkte att då gårvi en bra tur eller om vi inte träffa sär vi inte hemma så sent så vi tar turen då. :) Men gud så skönt det är att gå rejält varje dag. Beach 09 here I come! ;)

Nu måste jag fixa i ordning mig. :) Kram Cecilia

Super gott muffinsrecept!


Tillbaka igen efter 20 årsdag och hundutställning.




Nu tänkte jag berätta lite vad som hände på min födelsedag :) Vi åkte till mydog så vi var där och mötte upp systeryster & Stefan vid 9. Kollade runt en massa. Kollade rasmontern och lite annat. Sedan kvart i 12 var det dax för bullisarna att visa upp sig. :) massa fina bullterriers fann det. Men tillslut var det min och Sonjas tur. Jag var sjukt nervös men sonja var så klart cool lugn. :)

Vi vann jag och Sonja. Så Sonja blev champion och BIR (=bäst i rasen) så vi fick vänta kvar tills den stora finalen seanre på dagen. En mycket lyckad 20-årsdag. På kvällen blev det party m vänner. Både från Horred och från lisse samt min kusin! Jätte trevligt. Så festen blev lyckad också. Lisse folket lämnade lägenheten vid halv 4. :) Tack allihopa som gjorde min födelsedag sååååå bra !

Nu har vi "dansat" ut julen i lägenheten. Skönt för man tröttnar faktiskt på pyntet och granen barrade så förbaskat mycket. Men nu är det iallafall borta. Nu sitter jag i soffan m täcke och en Sonja som ligger över mina knän. Nu hämtar D julmust och mina bakade muffins som jg gjorde igår. :) Super goda. Kommer lägga upp ett recept lite senare i veckan. :)

Sköt om er. PUSS

Nej det är ingen vanlig....


Denna kudde fick ´jag av babe <3



... dag för det är MIN tjugonde födelsedag HURRA HURRA HURRA! :) Äntligen var man 20 år :) Fick av babe kudden (bilden) 200:- till systembolaget idag ;) samt fika och biobesök. Premiären av den nya Wallander filmen. aaah just det en bok om Ceasar Millans alla hundar och hans teorier. Längtar tills den kommer hem till mig :D tack babe!

Nu har jag även packat alla grejer Sonja behöver ha under utställningen. Godis, koppel, stamtavla vaccination och vatten :) Önska oss lycka till. Kommer bli jätte skoj :D

Puss allihopa! :D

Snart snart snart.....



Om mindre än två timmar är jag 20 hela år. hihi. Tänk att jag redan levt i 20 år. :) Imorgon blir det som jag sagt innan Mydog :) Men på kvällen blir det PARTY! :D Ska bli så skoj. Många av tjej kompisarna från horred kommer :D + Marina och underbara lissefolket. :D Är otroligt party sugen! (D)(D)

Innan var vi hos mam och pap m syster och bytte lite julklappar. Syster fick en tröja m en bullis på (likadan som bilden) otoligt snygg. Är lite sugen på en sådan själv. :D Fick av syster en smycket hållare i form av ett träd, sedan fick jag 200:- i presentkort på hela nordstan :D och så fick jag och D en helårs premeration/medlemskap i SVBTK (= svenska bullterrierklubben) D fick också 200 :- i present kort. Tack syster yster! Perfekt :D

Nu sitter D innan i sovrummet och lurar på något. En present till mig. Ååååh bus jag vill ju veta vad du håller på med! ;)

Hejdå gullungar :D

Första dagen på det nya året.




Och det har startat hur bra som helst... Men det är en hemlighet! :) Tror inte det kunde startat på ett bättre sätt. Men vidare. Det nya året firades med skumpa och raketer. Var ute i Kungsten ovch firade m några av Ds klasskompisar och lite annat folk. Blev allt ett rejält kalas. 12 slaget skålade vi in på berget ovanför deras hus där man såg över HELA stan. Jaa precis allt. Och shit vad raketer. Riktigt häftigt. D och jag sov till 11 idag och sedan låg vi och bara drog oss tills klockan två. Sedan halv tre blev det dax för en bakis pizza m johan. Gottigt. Efter det var vi tvugna att gå av oss pizzan också. Så gick till härlanda tjärn och sedan tillbaka via Björkekärr. Vi har nämnligen bestämt att vi skall ut och gå minst en timme varje dag medens vi är lediga tillsammans. Det är riktigt mysigt måste jag säga. Sonja älskar det också. Spinner på som aldrig förr. Idag fick hon springa lös ganska mycket. Och fint väntade hon in oss när hon kommit för långt fram och kom när ´vi lockade på henne. Så roligt att se trots att hon är döv lyder hon oss hur bra som helst. Sedan också även om det gick förbi folk så struntade hon i det. Så imorgon bitti innan frukost blir det en tur att gå igen. Längtar redan. Men vet inte om jag kommer göra det imorgon bitti dock. ;) Sedan nu ikväll målades köket klart och vi kollade på Mamma Mia! filmen som jag fick i julklapp.

Imorgon blir det att träffa systeryster. Vi ska hem till mamma och pappa och byta lite julklappar. :) Ska bli skoj att se vad man får. :) På lördag blir det troligtvis lite party. Hoppas tjejerna vill komma bara. Typ ingen som svarat :( Men får väl ta hit lite lise folk och röja helt enkelt ;)

Nu ska vi gå till sängen. PUSS

RSS 2.0