Chokladdoppade jordgubbar! MUMS!


Tänkte bjussa på en bild. :) Detta köpte jag hem för att överraska min babe med. Jordgubbar som vi sedan doppade i mörkchoklad och melon. :D Mums! Är på G att bli sjuk så skall strax krypa till kojs.

Vill gratta Sigrid och Snygg-bullen Alfons till de fina resultaten! ;D

Överraskningsfest för D check,1:an till linneplatsen check, slottskogen check, djurbutiken på olivedalsgatan check.

Ja listan kan bli lång men idag tog jag och Sonja på oss (eller iallafall jag) och åkte med vagen till Slottskogen gick en liten bit där. Sedan bestämde jag att vi skulle gå till djurbutiken på olivedalsgatan som vi åkt förbi då många gånger. Är alltid lika kul att gå in i mindre djur/hund butiker då de alltid är så vänliga kommer fram och hälsar. Värre är det med djuraffären i Nordstan. Där ser dom inte ens en. Vilket jag tycker är tråkigt. Sonja tyckte iallafall att det luktar super gott!

Sedan gick vi ner till Haga och fönstershoppade,gick in till centrum och tog oss en glass var på MC. Mycket gott! Sonja ville ha min med men det fick hon inte ;) Hon är då aldrig nöjd!! är vi satte oss på 17 hem så däckade Sonja på golvet. Så jag tror att hon ändå var nöjd! :)

Direkt när vi kom hem kröp vi ner i sängen och gosade och kollade på datorn..  Sedan lagade jag ocg D pannkakor. Mums!! Det var riktigt gott. :) Sonja ligger nu och snarkar med oss i soffan. Visst är de bäst, bullarna! <3

I helgen var det dax för överraskningsfest för D. Som jag har smygit med mina planer. Startade ett event på facebook för att samla ihop lite folk. Hörde av mig till Ds vänner i mark, och kompisarna på facebook. Johan hjälpte mig med att lura iväg honom till kungsbacka för lite shopping. :) Jag åkte ner och handlade hem diverse godskaer man behöver på en fest, apelsin juice, frystajordgubbar, citron & lime till bålen. Resten hade jag redan hemma. Chips, chilinötter ja ni fattar!

Väl hemma bar jag ner stolar efter stolar som vi behövde. Sedan dukade jag. Fixade isen. Sedan mötte jag upp lillbror som skulle vara med på festen. Gjorde bålen och sedan strömmade gästerna in. Dock blev det inte direkt den suprisen jag hade velat då Christian & Fredrik ringde på porttelefonen som är kopplad till Ds mobil :( Men det gjorde faktiskt inget ändå. För han blev överraskad ändå. :D Ni skulle sett hans min när han kom upp och fråga "Vad håller du på med?" haha. Obeskrivlig. :) Kvällen bestod av snack och mycket skratt. Och ett flertal alkoholhaltiga drycker. Sedan drog vi till Trädgårn och dansade til klockan 3. :) Så det var ritkigt lyckat! :)

Nu börjar jag bli trött på att skriva.
PUSS&KRAM


Jag och Burken var på G! :D

Uppe med tuppen! :)

Hej!
Idag är jag riktigt stolt över mig själv. Bestämde mig för att börja äta bättre och ut och gå varje morgon (dock utan seg Sonja som totalvägrar att gå ut kl 7 på morgonen) men idag iallafall gick jag upp kl 7 och tog på mig.. På med MP3:n och så gick jag rundan på ca 25 min. Riktigt härligt väder lagom kallt/varmt. :) Men jag är stolt över mig själv... :D

Nu ska jag göra i ordning mig sedan kvart i 9 blir det dax att gå ut med Sonja. Men va skönt det är att ha varit ute och gått :D

kram


jag och min elin! :D

Jag är med i "Jag vet vad du gjorde förra lördagen"

Ja som ni kanske vet var jag och mina arbetskollegor på inspelningen av Jag vet vad du gjorde förra lördagen ett riktigt roligt program. Nu vill jag bara tipsa om att den finns ute på tv3 play så ni kan kolla på det. För jag är infilmad 2 ggr! :D Hihi

Tryck här för att komma direkt till tv3 play
och tryck er sedan vidare till programmet. Avsnitt 8

kramkram

2 veckor sedan sist...


Hej :)
Nu är det 2 veckor sedan jag skrev senast. Har inte haft någon vidare lust att skriva... Helgen har varit kanon. I fredags möttes jag och D samt Sonja upp i stan för att ta bussen till Örby. :) På lördagen var det dax för kalas för D. Som fyller 20 år på onsdag! :D Sedan på kvällen hälsade vi på Burken i hans nya lya. :) Fint hade han det. :) Sedan åkte vi hem och hade lördags mys m popcorn och så. Mums! Sedan gick vi och la oss för dagen efter var det ju Tånga Hed.

På söndagen var det till att stiga upp tidigt då vi skulle åka halv 8 till Vårgårda och Tånga Hed. Men vi kom iväg strax efter 8 ;) hehe. Men efter att också ha kört fel så hittade vi äntligen fram. Strax efter nio var vi iallafall där. Hann inte se minisarna :( Men såg lite Am Staff valpar. :) Satte upp campingstolarna och Sonjas tält och var beredda på att se många fina bullar. :) Träffade många känningar men öven folk man bara pratat m på forumet vilket var super skoj. Träffade till exempel bullen Lena som har en super rolig blogg jag brukar läsa. :) Sonja var ltie tjurig i början men så fick hon sova i husses knä en stund 1 timme eller något tror jag det var så var hon jätte glad och pigg. Efter att suttit i x antal timmar och sett super många fina bullar så var det dax för Sonjas tur att ställas. Gick super bra. Blev 2:a m Hederspris. Den andra veteran tiken var super fin också. Men Sonja skötte sig jätte bra och av bilderna att döma visade hon sig riktigt bra.. Svårt att se sådant själv. :)
Jag har iallafall bestämt mig samt D att nästa bulle blir en Tricolor m mycket vitt ansiktet. Fick se en "live" nu på Tånga och jag är helt såld. :)

Vägen hem däckade Sonja i bilen dirket. Väl i Örby blev det mat sedan tog vi bussen till Göteborg igen. Sonja låg med rumpan i Ds knä och huvudet i mitt då jag satt vid fönstret och solen. :) Hon snarkade gått hela vägen hem. :) Väl hemma däckade hon i soffan medens jag fortsatte sy hennes sele. Behöver D ringarna nu så jag snart kan sätta ihop hela. Men nu måste jag göra i ordning mig och sedan gå ut med Sonja.. Ha en bra dag! kramkrma

RSS 2.0