Ljuslykta by Cissi

 

Här kommer lite extra bilder på ljuslyktorna!

(klickbara)


godmorgon





Nu sitter jag i soffan med en bulle liggandes på min ben snarkandes! Mysigt! Kollar på vakna med the voice efter att ha diskat ett helt berg av disk. I och med att det är min diskvecka. ;) Ja uschusch men nu är dte gjort iallafall. Om en timme går bussen också. Jobb 10-18,30 idag. Samt Lör: 9,30-17 och Sön 11-18,15.

På lördag blir det nollningsfest på Chalmers. :) Kommer bli nice! Förfest hos oss. :)

I Onsdags blev jag av med tanställningen! :D Jippi! Så nu har jag en tråd bakom tänderna för att de skall stanna kvar på samma läge!

Men nu skall jag snart ut med Sonja :) Ha en fin dag! Kram

Skickat iväg de första berlockerna nu.


Bild på Hiro lånad av Sofia (http://hirosvarld.blogg.se/2009/july/vacker-som-en-dag.html#comment)




Den ena var den svarta med bläs jag visat här på bloggen och den andra var en avbildning av bullen Hiro. (super snygg tricolor som jag vill att min nästa ska se ut <3) Som är han på bilden ovan! Är super nöjd med den :)

Gick bra nere hos Anna idag och tror jag kan få betydligt fler timmar :) Jippi! Bakade bullar idag också. Hälften med mandelmassa i och hälften utan. Blev riktigt goda!

Nu skall jag och D göra hönökaka med smält ost! :) onyttigt men gott! Blir nog äta till en film! :)

Imorgon blir jag av med tandtällningen! JIPPI! :D

Puss&kram

Tisdag...






Hej allesammans!
Nu har jag fått min första bullisberlock såld & betalt. Skall skicka iväg den på posten idag. :) Det var den lilla svarta med vita bläsen som blev såld. Men givetvis gör jag fler efter beställningar. Så idag skall jag ner och köpa lite lera till. :) Har 2 beställningar jag skall göra.

Ska även ner och träffa butikschefen i Panduro Göteborg och se om man kan få lite extra jobb där  nere. :)

Nu ska jag göra i ordning mig!

Ha en super fin dag!
Kram Cissi

Min egna vägledning till makramé

Nu har jag suttit och gjort min egen vägledning i makramé. Vet att det är lite svårt att se. Om ni skulle vilja ha den i sitt rätta format är det bara att mejla mig så löser vi det! Lycka till med makramén. har även gjort en film om hur ni knyter knutarna som jag sedan kommer att lägga upp här med!

Kramar






Bullisberlocker av lera.

Här kommer lite berlocker jag gjort i lera. Tänkte sälja dessa ljuvliga saker. Gör såklart beställningar om så önskas. :) De ligger på 50:- utan kedja. Om ni är intresserade kan ni mejla [email protected]. Alla är handgjorda och icke identiska.


Svart bullterrier med vit öga.
(bilden är klickbar)

Svart bullterrier med bläs
(bilden är klickbar)

Vit bullterrier med svart öga
(bilden är klickbar)

kramar cecilia

RSS 2.0