Godmorgon





Hej!

Idag kommer Sara hit. :) Skall blit mycket trevligt. Så har städa och diskat nu på morgonen. :) Nu skall jag äta frukost men tänkte bara blogga lite innan... Idag är det mammas födelsedag och givetvis skickade jag sms 00.00 ;) hehe. Skall ringa henne ikväll när hon slutat tänkte jag. :)

Annars händer det inte så mycket idag. Var segt att gå upp 08.00 idag men nu känner jag mig pigg. :)

Ha en bra dag :)
Kram

Baktips


Ny och vårigare header. Vad sägs?


(Bilderna får ej kopieras eller användas på något sätt utan min tillåtelse.)



Tja!

Nu har jag bytt header och färger till rosa och pastell. Tycker det blev gulligt. :) Idag börjar jag 17.00 och ändå gick jag upp halv 8. ;) Är extra öppet på Allum ikväll så jag skall jobba till 22. Segt men skulle börjar 12-17,30 idag egentligen. :) Men bättre betalt så jag är nöjd! Imorgon skall jag vara ledig och då kommer Sara hit och hälsar på :) Skall blir riktigt roligt.

Imorgon fyller mamma år. Undra vad man skall köpa till henne? Något får jag allt hitta på. :) Igår bakade jag vanliga muffins men med hackad choklad i. Kan varmt rekomendera de. :) (De är de på bilden) Lägger upp receptet senare i bloggen så håll utkik. :)

På fredag är det Valborg och tanken var ju att man skulle gå på Chalmers valborgskalas. Men biljetterna tog ju slut så nu vet jag inte vad man skall hitta på. Får dra ihop folket och hitta på något annat.

Nu ska jag ta tag i mina 3(!!!) ikeapåsar med kläder som står i vardagsrummet.
Ha en toppen dag

kram

Söndag

(Bilderna får ej kopieras eller användas på något sätt utan min tillåtelse.)



Hej :)

Nu är helgen över om min helg bestod av jobb jobb och jobb... Sedan en liten födelsedagsfest med. :) Mycket trevlig och rolig tillställning. :) Dock mådde man som man förtjänade i morses. Men nu är min pigg(are) iallafall ;)
Grillade idag och det var hur gott som helst :D

Nu har jag fotat lite. Bla. bilden ovanför. Blev riktigt nöjd :) Har köpt kakfatet idag på Åhlen's  för 79:- kommer vara super när jag ska fota mina bakverk :) Köpte även organzaband på Panduro för att piffa upp bilderna lite.
Imorgon är det dax för inventering så skall vara på jobbet 07.00 så det blir att lägga sig strax. Men slutar 11 imorgon så jag är nöjd ändå. :)

Nu ska jag skicka lite bilder till Pappa och se vad han har att säga om mina nytagna bilder. :)
Sov gott sötnosar!

/Cecilia

Fredag och löning!



(Bild tagen nere vid hamnen i Göteborg.)


Hej hallå bloggen!

Nu är det fredag och idag ramlar lönen in på kontot. :) inte en dag försent ;) Blir till att spara mycket om jag ska ha råd med min bild som jag vill köpa. Idag skall jag jobba 9-20, segt men skönt när dagen är över! Sedan blir det jobb hela helgen men på lördag skall vi på födelsedagsfest hos en vän.

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, blir dega framför tvn tror jag. D skall på lagfest så jag får mysa ner mig i soffan med Sonja och kolla på film. Det blir mysigt... :)

Nu har jag ätit en tallrik special K med banan framför "Vakna med The Voice" så nu skall jag fixa i ordning mig och sedan ta bilen till jobbet.

PUSS&KRAM

Nere vid operan och fotade...

Foto: Jag


Mysig dag med Minja & Leon



Hej hallå bloggen!
Solen skiner och blåser lite kallt i Götet men glad är man ändå. :) Har varit hos Minja nu och gosat med lilla Leon. :) Fikade och promenerad och busade såklart. :) Strax ska jag ta vagnen in till stan för att möta upp mamsen för en fika till.. Hmm..? Sen får det ta och bli beach 10 och inget mer bakande. Fotade iallafall Leon lite och vilken tacksam unge att fota. :) Charmig lilleman. :) Ljuset var också perfekt så jag är nöjd med dem och Minja verkade också nöjd. :)

Ska ha med mig kameran ner och fota lite i stan tänke jag med. :D Så tacksamt väder och allt. Ikväll skall jag vara lite taxi. :) Så får hålla mig vaken..

Ne nu måste jag ut med Grisen innan jag möter upp mamma.

Ha en trevlig kväll. :)

Kram

Toppen dag!

Chokladmuffins med mashmallows och chokladtopping, mums!


Hej :)

Solen skiner, jag har sovmorgon och igår fick jag tatueringsförlagan från Lisa :) Och den var helt underbar. Vill sätta mig i tatuerings stolen direkt och gadda den. :) Tusen tack Lisa :) Hade 25 unika besökare och är bara till att tacka Lisa för länken och se till att blogga lite nu då!

Nu när våren närmar sig tänkte jag förnya min header lite, med vårfärger i pastell och lite muffins och liknanade :) Så det kommer komma en ny header inom kort. :)

Igår bakade jag lite gott blev muffins med mashmallows och chokladtopping som jag tar med till jobbet idag :) Hade med mig chokladmuffins med mashmallowstopping igår till Mari som fyller år idag så vi "firade" lite dagen innnan i och med att vi inte jobbar ihop idag! Grattis Grattis!!

Nu ska jag göra i ordning mig, men ni får ha en toppen dag!

Puss&Kram


RSS 2.0