Snart helg, underbart!


Äntligen är det fredag! Bara 8 timmars jobbpass kvar sedan är det heeeeelg! Ska bli skönt & roligt. Ska ju som sagt hitta på massa roliga saker ihelgen... :D Ikväll kommer mamma och pappa till jobbet, skall hämta systers nykel sedan ska de också köra hem mig från jobbet. Lyx! Så kanske blir att titta runt lite på Allum med mamma och pappa. :)

Ikväll blir det att titta på Lets dance finalen. Vem hoppas ni vinner? Jag håller på Magnus. Han är så mysig som person och dansar bra. Tänk att dansa runt med alla de kilorna muskler.. Jag är imonerad. :)

Nu skall Sonja ut på en promenad. Men vad hände med våren? Nu ligger det ju snö ute igen!! Usch deppigt! Men men hoppas eran fredag går fort. Det hoppas jag att min dag gör så jag kan komma hem igen! :D

KRAM&PUSS

SÄNG SÄNG SÄNG, SOVA SOVA, SÄNG SÄNG SÄNG!!

Hej & Halloj alla!!

kan börja med att berätta att mina brillor är inköpta på Åhlens, 179:- kostade älsklingarna! ;) Sedan jobbet har gått bra. Slapp jobba till 8. Var så lite folk på inserationskvällen ;) Folk avr där frö att ära godis! Haha. Nu halvsitter jag i sängen! Idag shoppade jag lite påskpynt. Blev en liten present till D. Ville ha den själv också men de var så underbart söta. :) Sedan lägger jag också in bild på pynten vi fick från Björn & Maria. Samt tuppen mamsen och papsen köpte till oss. Så allt lite påskpynt har vi! ;) Skall inflörskaffa lite ris sedan. Vi har så fina fjädrar på Panduro, ljusljus rosa samt vita som skall pryda mitt ris! :)

Jag & D satte oss ner i soffan och skrev upp bra saker med den andre, mindre bra samt vilka saker man tyckte att den andre kunde förbättra. Så skönt att göra sådant här tycker jag. Så man kollar av varandra så man slippet onödigt bråk. Funkar för mig och D. :) Vi är som vanligt överens med det mesta. Men ibland måste man upprepa saker flera gånger för Herr D. Han kan var lite svår startad ibland, eller vad säger du äls? ;) HIHI...

Nu är det iallafall sängen som gäller, citerar Galenskaparna Afer Shave: Säng säng säng, sova sova, säng säng säng...

Godnatt och sov så gott!!


På bilden med kycklingarna. Den vänsta ligger på rygg, mitten på sniskan, och den högra är "normal" haha. Fast alla kyklingar är smptt överviktiga men super söta!! Sedan Äggen med fötter från Maria & Björn ochtuppen från mamma och pappa.

TORSAG MORGON


Mina nya solbrillor och ljusare hår :)

Hejsan!!
Kollar på Vakna med The Voice.  Solen lyser ute och jag skall jobba till 20.15. Segt. Har insperations kväll på Panduro ikväll mellan 18-20. Det är också 10% på hela sortimentet under samma tid. Så kom gärna förbi! :) Så det blir en lång dag för mig. ;) Om man jämnför de andra dagarna jag jobbar. Imorgon kommer mamsen och papasen föbi Panduro och hälsar på mig. De skall bo i systers lägenhet i helgen! :)

Pålördag skall jag, D hans syster hennes sambo och hennes son gå på Naturhistoriska museet. Gabbe har sett fram emot detta. De köpte mamma och deras gröna volvo och då var de ju hemma hos mamma. Han hade pratat om det iallafall! :) Ska bli skoj!

Nu skall jag gå ute med Sonja sedan skall jag äta frukost. Väljer att försöka hålla mig med frukosten så länge som möjligt så jag inte blir hungrig så fort. :) Kramkram

LÅNG DAG



Hej alla gulliga människor!

Idag har jag fått gjort mycket. Gick upp 05.30 för att vara på Tandregleringen klockan 8.20. Åt frukost med D och mös lite :) Kvart i sju åkte jag bussen in till Centralen, sedan gick bussen till Borås kvart över sju. :) Halv sov hela vägen och läste boken av Cesar Millan, som jag fick i födelsedagspresent i Januari. Hihi har glömt bort den lite. Men är super sköt att läsa på bussen till Borås. Avkopplande att bara falla in i boken och inte vara medveten om det som händer runt om kring. Väl framme var solen framme och jag fick inviga mina nya solglasögon jag köpte igår. :)

Jag klippte och färgade även håret igår. Gick till Göteborg Frisörskola och klippte mig. Fick en jätte duktig tjej. Blev småsmå men mpnga blonda slingor. Jag är numera ljusbrun men lite blonda inslag. And I like! :D Det är dock svårt att få på bild.

När jag väl kom till Tandregleringen så fanns jag inte med i tidbokning. Suck! Men hon som satt i receptionen var super gullig och såg till att jag fick komma in ändå! :) Så fick spänt min tandställning. Men ljus ros gummiband ;) Sedan tog jag bussen hem till stan igen. Gick lite i femman när jag ändå var inne. Köpte lite ramar för att sätta mina fina bullisbilder som Lisa har målat Lisas hemsida De är super fina :) Så ena har jag satt upp i sovummet. Den andra skall upp i köket. Sedan bestämde jag och Mamsen att vi skulle lucha ihop i Kungsbacka. Så jag åkte till henne. Vi kollade lite i affärer. Fick en kjol från Gina. Vi åt på McDonalds. Inte så fint och nyttigt men det var iallafall gott. :) Sedan gick mamsen och jag hälsade på Sara på Lindex. Så hon tog luch och vi satt och snackade. :)

Nu är jag iallafall hemma och ska ta det lugnt!! Hoppas eran dag har varit bra! :) Sonja ligger och grymtar efter uppmärksamhet och ålar sig i soffan! Hon hälsar med lite fnatt! :)

PUSS&KRAM

SAKNADEN ÄR STOR



Idag är en sådan dag som jag saknar min Stump extra mycket. Är nära till tårar. Varför försvann du från oss? Vi älskade ju dig! Vissa dagar är jobbigare än andra. Du var min första egna hund. Och jag kommer alltid att älska dig lite extra mycket. Även om du var en envis blandis som inte ville lära dig någonting när vi gick på valpkurs. Grannen hade en hund som var lika gammal. En labrador dock. Och hon lärde ju sig så snabbt. Men du Stumpen, inte ens med köttbullar ville du visa vad du kunde inför de andra hundarna. Men Du kunde lite roliga trix som du och jag övat in. Tex. Give me ten, give me five, stå, fånga, sitt men varje gång man sa till dig att ligga skällde du på oss. ;) Jag har nu din urna hemma. Sen har en fin plats vid tvn. Längtar så tills vi skall begrava dig på djurkyrkogården som ligger i anslutnings till kyrkogården där mormor och morfar ligger. Jag kommer se till att det är den finaste platsen av allihopa! Det lovar jag dig min älskade Stump. Jag älskar och saknar dig ofantligt mycket Stumpen! Men jag vet att du leker där uppe och äta köttbulalr till en förbarmelse! För det älskade du! Lever på känslan av att klappa dig en sista gång. Farvälet jag gav dig! Jag vet att du väntade på mig innan du försvann från oss. Men nu har du frid. Ingen jobbig klåda som du alltid får på sommaren. Nu slipper du det. Tack för de åren du gav oss. De 6 åren av glädje. Skall tänka lite extra på dig den 7 april då du skulle fyllt 7. Vi alla saknar dig. Puss&Kram på dig min älskade hund.


Ny vecka, nya möjligheter.


Godmorgon!
Sitter nu framför tvn, har kollat på Vakna med The Voice. Kom hem vid kvart i 12 inatt så lite seg var jag på morgonen men tur att jag hade sovmorgon iallafall! :) Filmen var jätte rolig. Riktig tjej film. Jag och syster skrattade i kapp några gånger! :) Ska lätt köpa filmen när den kommer på DVD och se på den X antal gånger till! Roligt att hitta på något med syster.

Här kommer en veckans att göra:



Veckan har lite olika att erbjuda. Vill försöka få klipptid också någon dag. Behöver färga mitt hår. Nu skall jag gå och sminka mig och fixa håret inför jobbet. Jag börjar 12.00 idag. Skönt jobbar till 18.00. :) Perfekt...

Ha en underbar dag! Kramar

I STAN...



Hej allihopa!
Vi drog oss ner till stan för att köpa material till mitt kort til syster. Tänkte ta kort på det sedan men få se om jag hinner. :) Men efter det satte vi oss i solen och åt mjukglass. Sonja fick såklart en också! Om hon blev glad! :) Nu skall jag tvätta min jobbar tröja snabbt. Och sedan ta vagnen till syster. Blir ju bio som jag sagt innan!

Sköt om er! Kramar

Nu ligger man här...


Så här kan det se ut när jag och Sonja slappar ihop!

...i sängen med en snarkande bulle vid ens fötter. :) Zzz. Hade rejäl sovmorgon idag och nu när jag vaknade var D borta. Han är ute på en jogging runda. Är fortfarande sjukt trött men det går väl över när vi ätit frukost. Idag skall jag tvätta lite kläder var det tänkt, jobbar kläderna och jeansen är det viktigaste. Inget roligt vårväder är det heller. Vart tog solen vägen??

Igår var det ett underbart vårväder. Hade en rolig dag med syster. Hon hittade en massa på IKEA. Vi hittade lite men man är ju inte direkt rik just nu. Sedan åkte vi hem till lägenheten för att hämta Sonja grisen! Åkte bort till systers lägenhet. Men OJ så fin den blivit. :) Så nu har vi bestämt hur det skall se ut i vårt vardagsrum. Skall försöka skissa upp det och skanna in bilden. :) Kommer bli så snyggt. Mamma & pappa kom förbi. Byggde ihop en massa IKEA möbler. Gick ändå fort. Sedan ställa iordning allting och så hämtade jag & mamsen mat på Kina resturangen vid syster. Riktigt gott var det. Har en matlåda tills imorgon. :)

Sedan på kvällen var det tänkt att vi skulle åkt och träffat lite lisefolk. men jag hade världens huvudvärk och kände mig gnällig liksom. Samt att man var ju helt slut efter att ha flyttat henne! ;) Men senare ikväll kanske jag och syster skall gå på bio! :) Skoj. Skall isåfall se en shoppaholics bekännelse! Tror vi kommer gilla den!

Ha en bra dag allihopa!

HEJ

Hej, förlåt för dålig uppdatering. Har jobbat frå n 10.00 - 19,00 skulle egentligen bara jobbat till 17.30. Men en tjej mådde inte så bra på jobbet så jag erbjöd mig att jobba hennes tid. Money! Hur har ni det? :) Jag är trött idag men annars har dagen gått hyffsat fort! Plockade om lite i mina hyllor och damade av. Så tiden gick lite fortare då. Nu sitter jag framför dator, kollade på så ska det låta. Måns Zelmerlöv var med. I'm in loooove. Fast det får inte D veta. Han klagade för att jag sa det typ 5 ggr att Måns var snygg!! Haha. Elak flickvän jag är! hihi.

Nu kollar vi iallafall på Lets Dance & Hjälp.  Både sitter med datorerna i högsta hugg. Nu i helgen är det Svenska vinnarutställnignen i Malmö, ångrar lite att jag inte anmälde Sonja. Utställningar är så skoj! Men till sommaren kommer det bli en del. Tånga Hed, Tvååker och Borås! Och som jag sagt innan SPECIALEN! :D Wiho! Hundsommar kan man lugnt säga! Längtar som en tok!!

Imorgon blir det IKEA! :) Wiho och på kvällen blir det Party! Men ha en bra helg! kram


HÄRLIG UTEDAG


Som jag skrev i morgon inlägget fick jag ju jobb. Från 9-17. Skönt att jobba lite. Var ju ute halva dagen i vårvädret. Dock blåste det kallt idag. :( Men annars var det härligt. Så nu känner jag mig matt i huvudet. Ungarnas tjöt och skrik känns såhär i efter hand. Men det var skönt att jobba. :D Alltid bra att få lite extra pengar. Så denna veckan har jag jobbat 4 dagar med imorgon :) SÅ nästan en full vecka! :D

Nu ligger jag under täcket i sängen! Mysigt. Läser lite bloggar och har det gott. D spelar dator. Men lite kvalitetstid för oss själva! ;) Det behöv faktiskt. Innan var vi nere i affären och veckohandlade. Blev massa gott inför helgen och sådant. Skall göra min favoriträtt i helgen! MUMS! Ger er recept och bilder när vi gjort den. Jag säger till er alla att det är SUPER god! Sedan skall vi äta kebab i pita bröd en dag med!! Köpte en "kebab" sås i affären skall bli kul att testa om den är god.

Ikväll blir det Sveriges värsta bilförare & Lyxfällan med nyköpta baguetter, räksallad, sallad. Samt Ost och paprika! Mys! Mamma ska sova här också! Hon skall få en matlåda med Flygande Jakob av mig att ha med sig till jobbet. :) Min älskade mamma. Hon är den bästa! Efter Stumpens bortgång har vi kommit varandra så otroligt nära. Sorgen förde oss närmare varandra. Speciellt banden mellan mig och pappa. Älskar han verkligen! Känns som man blivit vuxen och gåptt ifrån allt tonårsgräl. Skönt. Vill att mina föräldrar skall flytta hit till Göteborg. Hade varit så mysigt att ha dem nära. Nu när syster också finns nära oss! <3

Nu blev det ett lite längre blogginlägg har varit dålig på att skriva det senaste. Men nu ska det bli ändrig. Har bestämt mig också. Skall lägga i ljusa slingor i den bruna färgen till en början. Få se om jag trivs! :D Våren är ju ändå här!

Hoppas eran kväll blir lika bra som jag hoppas min blir! Sköt om er! Kram&Puss

VÅREN ÄR HÄR!

Hej !
Igår var jag som sagt hos min syster. jag var moraliskt stöd till pappa & syster! ;) hehe. Åt mat med mamma,pappa och syster gottigt! Jag var hemma vid 8 igår. :) Var ju på AF möte. FYFAN! Säger jag bara. Gå upp och göra i ordningsig åka ner för 15 MINUTER! Helt sanslöst. Inget vettigt sas det heller. Men men nu är det gjort.

Idag skall jag jobba på en föskola här i Kålltorp. Ska bli skoj. Måste röra på mig för jag skall ut med Sonja också och jag börjar kl 9 typ :P

Hörs!


HEJ

Hej allihopa!
Nu sitter jag och lyssnar på Sonjas eviga gnällande. Ska bli så skönt när hon slutat löpa!! Men iallafall skall strax röra mig mot sminket och göra i ordning mig. Skall ner till AF på möte. Så tråkigt! Men ett måste typ! KL 10 skall jag vara där iallafall. Sedan ska jag möta upp syster i hennes lägenhet men funderar på att åka in till stan först! :) Tar med mitt present kort. Du vet aldrig när du hittar något. Har hittat en grymt snygg jeans jacka på Gina :) Och lite tröjor och en kjol! :) Hihi. Så skall in och kolla idag! Men hörs ikväll alla godingar!

Ha en super dag!


Både blond och korthårig!

TISDAG...

Underbart väder idag! :) Fast man har stått inne i butiken hela dagen. Började dagen med att jag och D åt frukost tillsammans.Sedan tog vi en tur med Sonja tillsammans i vår solen! Underbart! Sedan åkte jag till jobbet. Dagen gick hyffsat fort, inga kunder dock ...

Sedan handlade jag lite på vägen hem. Lite yoghurt och andra godsaker. Sitter här med tända ljus väntar på att D skall komma hem. Han har fixat datorn och hans pappas sambos pappas dator :) Oj vad långsökt. Köpte iallafall med mig lite philadelphia och vindruvor. Så nu kom han och jag skall dra mig!

Ha en bra kväll! Kram

KVÄLL


Ska jag bli blond igen?


HEJ
Hur har eran dag varit? :) Min har vait bra. Dagen var lite seg i början men efter lunch gick det fort. Mötte upp Maria & Björn i Allum sedan åkte vi hem hit. Sonja var helt galen. Maria skulle kklappa henne hela tiden. Fikade med the och tigerkaka. Mums. :) Fick också två jätte söta påskpynt av dem. Visar bild imorgon! :) Tack så hemskt mycket! Gullig av dem! Blev massa bullisprat & såklart massa annat. Får ses snart igen!

Nu har jag kollat på Hundcoachen. Frallan var super söt! (L) Men nu skall jag borsta tänderna och gå och kolla på film med D.

Sov gott! Kram

MÅNDAG

Shit vad fantasi rik jag känner mig! ;) (rubriken alltså) Har nu varit ute med Sonja en rejäl tur. Börjar jobba kl 12 så det är skönt. Man hinner så mycket innan. Duscha, äta frukost i lugn och ro. Sedan ut med Sonja en rejäl tur och nu kan jag sitta och slappa i en timme! Ljuvligt! Har bara håret kvar att fixa sedan kan jag åka till jobbet.

Nu skall jag ta något att äta så jag inte blir hungrig direkt när jag kommer till jobbet!

Ha en bra dag! Uppdaterar ikväll! Kramar


SÖNDAG & LITE DATOR TID.

Sonja hjälpte husse i julas och slog in paket!

HEJSAN ALLIHOPA!

Nu har helgen gått och jag och D har gett oss lite "datortid". Vi har städat hela helgen. Igår tvättade jag började kl 8.00 och var klar vid 13.00. Men oj vad duktig jag kände mig! ;) D hade ju som sagt tenta och han trodde att det gick super. Vi åkte in till stan tillsammans för att ta en fika. Men det blev istället lunch på Thai stället i Arkaden. Mums älskar den maten! Sedan åkte vi hem igen. Jag pysslade lite när vi kom hem. Men man vill ju ha så mycket mer nu när man pysslar! ;) Får bli när lönen kommer. Just nu är man väl mer pank än rik! ;) haha.

Kvällen blev det lite drinkar och glass med chokladsås till Melodifestivalen. Nå vad tyckte ni om vinnaren? Ja vilken rysare det blev i slutet. Måns som ledde nästan hela tiden och sedan går operasångaren i det sista. Vi får helt enkelt se hur det går för henne ute i europa! Jag gillade Alcazar mest! Mycket sväng i den låten och fest sugen blir man allt. Men många riktigt bra låtar var det med iallafall.

Men idag har vi varit duktiga gick upp kl 9 och åt en god frukost. Min bestod av yoghurt med krossad mörkchoklad i och flingor fiber. :) Mums hur gott som helst. :) Sedan gick vi ut i solen som alla andra i Kålltorp. Gick långa rundan på 1½ timme. Men gud så gott det var att vara ute och gå. Dock glömde jag ta fina bilder i solen :( När vi kom hem fortsatte vi städa rensade lite bland mina kläder sedan våttorkade jag hela lägenheten. Skiner just nu! ;) Mor och far kom på besök med semlor! Mums! Efter de åkt slappade vi lite och kollade på filmen "Fullt hus" kom in i den i slutet och sedan gjorde vi mat. Det blev flygande jakob. Min favvorätt! :)

Nu slappar vi bara skall ut och kolla på Miami Ink strax. Klockan åtta blir det nya bröllops programmet på Tv3 och till sist blir det sanningens ögonblick. Sedan sängen och sova gott! Imorgon blir det jobba! Och efter jobbet hämtar Maria och Björn upp mig! :) De skall komma och hälsa på. Visst är de snälla! :) Ska bli skoj att träffa dem igen. Sonja hälsar att hon gärna blir klappad på! ;)

Ha en fortsatt bra söndag! Sonja gnäller så allt är i sina vanliga ordning( hon löper ju som sagt ) . Jag skänker snart bort henne. Någon som är intresserad? ;) kram

ÄNTLIGEN FREDAG IGEN...

HEJ!
Jobb dagen gick bra trots att det är fredagen den 13! Hände en massa på jobbet. Ena kassan strejkade mitt i ett återköp och lite annat!! Men dagen gick bra ! Efter jobbet kom D och vi gick och kollade lite i affärer. Hittade ett par jeans! :) Så nu måste jag slänga lite kläder också! Sedan gick vi och handla på ICA! Blev lite revben och potatis sallad. Självklart mer men bara bra att köpa typ! :)

Nu sitter vi och kollar på "Singing Bee" kollade på Lets dance innan också. Bugg var det som stod på schemat. Åh jag älskar bugg! :) Sedan var det Salsa också men den dansen ligger mig inte lika varmt om hjärtat!

Nu sitter jag i valet och kvalet om jag skall blir åt det ljusare hållet igen eller om jag skall färga oom det mörkt igen! Usch det är så svårt! Måste färga snart innan min utväxt blir allt för tydlig! ;)

Nu är det iallafall en blogg fri helg!! Så vi hörs på söndag kväll igen! Sköt om er!!


Mina nya jenas! :)

TORSDAG



Sitter vid frukost bordet och försöker blogga snabbt då batteriet snart tar slut! ;) idag skall jag jobba 11-19 så det kommer bli nice! Sedan hoppas jag D hämtar mig på jobbet! Men jag funderar också på att ta bilen själv. Men men om en halvtimme går bussen härifrån! Så innan skall det hinnas med att ta Sonja på en sväng! Hon är ialalfall sjukt gnällig hela tiden. Ingenting passar henne. Lite jobbigt!

Igår bakade jag äppelpaj, mumsigt!! Vi var som sagt i stan. Men hittade inga jeans som passade det jag tänkt mig. Svårt det där med jeans tycker jag! Så dyrt också!! Men men. Ikväll blir det till att ta det lugnt! Skönt det också baar slappa! Vad händer för er i helgen? D pratade om tentafest så vi får se!

Hoppas eran dag blir bra! Kramar


VÅREN LYSER!



Hej!
Nu har jag och Sonja varit ute på en mysig promenad! :) Vilket toppen väder det är idag, är det de hos er också? Här lyser solen, lite kallt men fåglarna kvittrar! Är det våren som är påväg? Jag längtar tills man kan använda skinnjackan igen utan att behöva frys och inte behöva klä på sig så mycket kläder när man skall ut med Sonja. Fick taget några bilder på min skönhet! Hon posar så snyggt! <3

Sedan vid 4 skall jag och D in till stan. Roligare att gå tillsammans med någon än själv. Så först måste jag diska. Usch det är min diskdag!! :( Bläää!

Kramar Cecilia och en snarkande Sonja

  

UTMANING MIN HUND



Vad heter din hund?
Topline Tempore Donna "Sonja"

Varför valde du just det namnet och vilka andra namn funderade du på? Jag har inte valt namnet på Sonja då jag tagit över henne. Men innan hon kom till min syster hette hon Soya men min syster döpte om henne till Sonja.

När är din hund född? 24 augusti 2000

Vilken ras är den och vilken färg har den? Bullterrier & black brindle

Vad väger din hund? 25 hela kilon väger min dam

Vart köpte du hunden och vad kostade den? Hon kommer från kenneln Topline. Dock har jag inte köpt henne utan har henne på foder kan man säga. Fast hon är min.

Varför valde du just den rasen?  Min syster skaffade bullisen Otto och sedan var jag fast. Kan inte tänka mig en annan ras än bullterrier nu.

Har du deltagit i några tävlingar med hunden? Ja, utställningar! Hon blev ju champion i Januari på Mydog! :) Stolt matte!

 Är hunden rädd för något? Vattenpölar :) Hon går riktiga omvägar för att slippa vattenpölen

Vill du ha fler hundar av samma ras? ABSOLUT kan inte bärga mig eftetr att ta ne valp till!

Kan hunden några konster och lydnad?
Hon kan endel simpla saker men inget avanserad

Jag utmanar följande: Alla läsare som har hund!

UPPE "TIDIGT"



Hejsan!
Nu sitter jag vid frukost bordet. Ingen vikariepool som ringde mig idag inte. :( Tråkigt. Vill ju ha jobb/pengar ;) Men men får bli en lugn dag innan jobbet på Panduro imorgon! Funderar på att åka ner till stan och kolla lite :) Är sugen på ett par nya jeans och har ju 200:- presentkort på Nordstan. Alltid något ju. :) Har hittat några på bikbok som är intressanta. :)

Skall kolla efter några bättre tjock tröja som inte är collage tröja typ ;) Haha om ni förstår! ;) Nu skall jag iallafall klä på mig. Blir en tur med Sonja och kl 12 skall jag & D luncha ihop! Mysigt! Vad skall jag laga för mat? Vi får helt enkelt se.

Sköt om er idag! Kramar

(Bilden: Behöver jag säga att Sonja är knäpp? När klockan slått över kl 5 så sitter hon vid matskålen och gnyr till hon får mat. I de flesta fall. hihi. )


SMÅTT IRRITERAD...

Hej alla glada människor!

Sitter här hemma i lägenheten och är lite smptt irriterad. Skall till vårdcentralen halv 3 och D fick låna bilen nu när de skulle ha tenta. Vi kom överrens om att han skulle vara hemma kl 1. (Tar 1 timme till Horred) Men nu så visade det sig att sitt tiden på hans tenta var till 13.30!! Så nu vet jag inte om jag kommer hinna!! Stressad & irriterad. Vill ju inte komma försent. Alltid så jävla typiskt!

Sonja skall iallafall med och henne droppar jag av i Gläntan hos pappa! Men nu sitter jag och räknar ner tiden och hoppas att D inte sitter hela tiden!

kramar


Köpte nya äggkoppar igår, vad tycker ni? :)

ÄNTLIGEN!

JA ÄNTLIGEN... åker snart hundar gratis med västtrafik. Detta har jag väntat på. Känns så onödigt att betala för dem när de bara får sitta på golvet ändå. Men nu så! :) Tackar vi för!


MÅNDAG


Så här ser jag ut idag! :)


HELLO!

Nu sitter jag i soffan tillsammans med en snarkade Sonja & kollar på Vakna med The Voice dock är det strax slut. Men det bästa tv-programmet att kolla på under morgonen enligt mig! Körde som sagt Ds far & hans sambo till Landvetter. De skulle till Thailand ocg gotta sig! Fuskigt. De  lämnade oss med regn & slask. Fy vad orättvist! Sedan när vi ända åkte förbi åkte vi in till Ds bror i Mölnlycke oh hälsade på lite. Stannade och kollade på sanningens ögonblick. Han som var med kom ju från Horred. Dock känner jag inte igen honom. Men fy vad man skämmer ut sig när man är med där. Fast de lockar ju tittare, haha. Som mig! (A)

Sedan åkte vi hem. Kom på att vi inte heller hade ätit något på hela dagen så halv 11 gjorde vi toast! Gottigt. Men farligt gott. Sedan bums ner i säng. Började kolla på filmen Rallybrudar gillar den hittils men tillslut vann ögonen. Men ikväll kollar vi klart på den. Skall nog iväg också och lämna tillbaka den maskinen jag hämtade i veckan. Suck. Tydligen var inte den hel ändå. Jaja hoppas på lkite ersättning hihi. Sedan blir det att ta bilen direkt till jobbet. Ska bli skoj att jobba igen. :)

HA NU EN SUPER BRA DAG! <3
Kramar Cecilia

SÖNDAG

Nu var det söndag igen... Jobb imorgon. Pizzan igår smakade gott men magen mår inte tip topp idag. Ska inte äta fel igen säger jag bara! Men det är smällar man får ta. :/ Jobbigt bara att ha ont i magen. Så vad tyckte ni om andra chansen? Gick rätt låt vidare? :)

Nu har D varit ute med Sonja. Jag sitter fortfarande i morgonrock i sängen! Är det söndag så är det, eller hur? ;) Idag blir det en lugn dag. D skall köra sin pappa & sambo till Landvetter ikväll. Hoppas på att kunna hålla honom sällskap. Annars har vi inget planerat. Hade velat gå en lång tur idag men inte så sugen när man ser vädret ute. Snö och slaks... Ingen bra kombination! Nu kommer mensmajja in i sovrummet, Sonja! Hon är ganska gnällig just nu. Och man måste passa upp henne hela tiden. Jobbigt det där ;) Ingen som vill låna henne så där en 2 veckor ? (A) haha. Ne skoja bara. Lämnar inte bort min älskling!

Nu vet jag faktiskt inte vad jag ska skriva mer / Cecilia


LÄGENHETEN I BILDER

Nu är vi klara med köket! Jippi! :) Nu är nästa projekt är vardagsrummet! Längtar tills det också är klart! Kommer bli bra! Här kommer en liten rundtur i lägenheten. Har precis som igår ingen dator efter klockan 19.30. Skall strax beställa pizza också som vi skall äta till Melodifestivalen. Mums! Är så sugen på en kebabtallrik. :) Visst blir ni lite avensjuka! höhö. ;)

Jo idag har jag bokat stuga inför bullterrier speicalen! Jippi. Gud vad jag läntar nu. Skall bli skoj att träffa människoroch bullar man bara pratat med över internet. Som tex Alfons & Sigrid om ni skall dit. :) Vill ju pussa på Alfons! (A) Sedan skall de bli kul att träffa alla andra också som man träffar på bullisträffarna här! Skall bo i stuga med D, Sonja, Syster och Herr Otto. Kanske lillebror också. Kommer bli kanon! :) Lääängtar!

Här kommer iallafall bilderna. bilderna är såklart klickbara.

       

       

 

Ha en trevlig kväll mina läsare! :)

MÅLAR I KÖKET...

Hejsan!

Jag & D kom i säng ganska sent igår då vi var på IKEA och köpte massa skoj! Blev en matta, en byrå och lite annat smått. :) Så vi städade, kollade på lets dance och sedan satte vi ihop byrån. Det tog sin lilla tid. (A) Men halv 1 kom vi i säng och då kollade vi på en film. Halva ungefär. Sedan somnade vi! Byrån blev kanon bra! :D Mattan likaså!

Men nu skall jag hjälpa till och måla klart det sista i köket! Äntligen!! Ha en bra dag som uppdaterar jag sedan med bilder och lite annat smått & gott!!

Kramar


FREDAG

Hotellet i Malmö, längtar tillbaka till den helgen!

Hej!
Nu var det fredag igen. (Lite sorligt då det nu är 2 veckor sedan min snutt gick bort) Just nu sitter jag i sängen. Sonja ligger och snarkar i köket. Orkade inte ha henne i sängen idag då hon löper. Måste hon ha sin trosa på sig. Och om hon inte har tratten & man inte kollar henne konstant äter hon upp bindan! Makalös är den hunden. Så hon får lika kvar i köket och sova. Skall strax gå och hämta damen. Är som sagt hemma från jobbet idag med. Magen värker men inte lika hårt. Men det är jobbigt när man har ont konstant. Men skönt att vara på bättringsvägen. Tror att efter helgen kommer det vara så bra att jag kan börja jobba! Ska bli skoj!

Igår hjälpte vi syster att flytta en massa. Jag hjälpte till så gott jag kunde iallafall! Det var en del grejer! Haha. Syster hade sagt att det inte var så mycket. Men halva Nybro fick hon ändå med sig! ;) Kommer nog bli super bra iallafall! :) Ska bli skoj att sedan bara kunna åka till syster :)

Ikväll har jag och D bestämt att efter halv åtta skall kvällen vara dator fri! Bra va? Usch man sitter alldeles för mycket vid datorn annars! Men iallafall efter halv åtta nås man på mobilen istället!!

Nu skall jag äta lite frukost! kramar

BACK!

Ja lite glest på bloggen men beror på att helgen spenderades i Horred hos älskade mamma och pappa. Så skönt att komma hem till mor och far. Behöver jag ens berätta att de blev jätte glada för kortet? :) Lördag bjöd på kalas för Mathilda.Skulle egentligen på party med lissefolket men i och med att jag varit sjuk så stod jag över det och stannade hos mamma och pappa en natt till. Söndagen åt vi frukost tidigt. D valde att åka till stan tidigare då han skulle spela hockey med några från klassen. Jag, mamma och pappa skulle tille en stuga som pappa skulle kolla något. Var sedan vi ramhulta fallen.. Sonja var såklart med kom fram en tjej och ville hälsa på Sonja. Man blir alltid lika glad när folk vill det. Skoj att hon visste vilken ras det var och att hon gillade färgade bullar istället för vita! 

Fredagen var lite jobbig då det var en vecka sedan Stumpen gick bort. :( Lilla gubben hoppas de är snälla mot dig...

Iallafall på söndag kväll fick jag super ont i magen och visste inte vad det kunde varit.Trodde jag fått maginfluensa eller blivit matförgiftad. På måndagen gick det inte över så jag ringde sjukvårdsupplysningen. Fick till svar att jag skulle åka till läkaren. Satt på Axess akuten i 5 TIMMAR! Sjukt dåligt. Men till slut fick jag komma in och de sa att jag hade makatarr som kan ha kommit i och med stress. Jag antar att det har att göra med Stumpens bortgång. Livet var inte helt rätt just då! Så nu har jag gått i flera dagar med värk i magen och liggandes i sängen. Sjukt jobbigt, orkar inte med det  mer. Ingen mat får jag i mig heller. Försöker men att tugga är värdelöst! :( Isglass går ner iallafall. :) Nu ligger Sonja i sängen och snarkar och hon har börjar löpa också. 3 veckor framåt nu då. snuttan! <3

Ikväll skall vi hjälpa syster att flytta! Mamma & pappa är påväg till Nybro eller så är de i Nybro nu. Och hjälper att flytta iallfall. Vi skall hjälpa till när de skall lyftast katonger här i stan! Skönt att syster flyttar hit på riktigt med egen lägenhet. :)

Nu skall jag äta en glass! kramar sköt om er!


RSS 2.0