Klippte D igår. :)

Vad tycks? Ikväll blir det iallafall bio! Myspys!

Nu skall mensmonstret Sonja ut... Sedan blir det jobb!

Kram


Har den bästa pojkvännen man kan ha! <3

Igår sa jag till D att kan vi inte boka biljetter till "luftslottet som sprängdes" den senaste filmen av Stieg Larsson? Visst sa D och vi kollade in på SF´s hemsida. Dock  hade alla bra platser gått. GIVETVIS! :( Lite besviken som jag blev och tyckte vi kunde ta en plats i kanten istället. Försökte övertala att man ser faktiskt bra där också. Men D var envis. Det är väl ingen idé att sitta där sa han. Bättre att se en annan dag. (Givetvis blev jag lite sur. Ville ju verkligen gå på premiären på fredag. Då tar D fram två biljetter ut plånboken. Och visst hade han varit ute och köpt dem när de släpptes. :) Och bra platser fick vi också. Dock skulle det varit en överraksning på fredag och som vanligt gör jag så han måste säga vad det är. :( Men jag är glad ändå. För jag får gå på premiären med min underbaraste D. <3

Tack babe, du är bäst!


Söndag igen och imorgon är man ledig!



Godmorgon alla glada och goa.
Har precis ätit en riktigt helg frukost med D. Var ju nere och köpte massa gott igår för att vi skulle kunna äta en god frukost tillsammans, enda gången på hela veckan. Mys iallafall! :) D grejar med tv och jag & Sonja myser i soffan. Börjar kvart i 12 idag skönt. Och går endast till kvart över 4. ;) Sedan blir det att åka upp till Partille för att hämta lite papper. Skall fixa en lathund till min stämpelavd. :) Glömde ta med det i fredags.

Ikväll blir det en lugn kväll, imorgon är jag och D lediga ihop! HURRA! Så får se vad som vi skall hitta på. Lovely! Nu skall jag gå och fixa det sista innan jag sticker till jobbet. Ha en good day :)

Kramar


Vad tycker ni om den nya headen?

Hiss eller diss? Ge mig er kommentar! Den är fortfarande under konstruktion då jag vill ha hjälp av min D så under veckan kommer den vara helt klar.. :)

Före



Efter


Bilderna går att klicka på!

Önskelista 2009, vad önskar ni er?

Här kommer iallafall min önskelista :)

 

Ser ni vad det står? Säg till annars!


Äntligen fredag igen...

Nu vart det fredag igen och man är hemkommen från jobbet. Blev en lång dag då vi hade "personalmöte" på morgonen halv 9. Och gick hem kvart över åtta nu på kvällen. Men tog silverpilen hem och möttes av att min kära D hade köpt med sig thaimat till oss. För min del hade han köpte jordnötssås&kycklig *mums* Vilken tur man har. Nu sitter jag i vår fina stora soffa. Finns inget bättre än att sätta sig här och bara slappna av efter en lån arbetsvecka. Och det är nu bara två dagar kvar tills man är ledig igen.


Julpyssel del 1

Tjoho!
Nu är man tillbaka igen. usch säger så varje gång nu ju... Skärpning!!! Jobbar nu iallafall i snitt5-6 dagar / vecka. Och visst är men mör i kroppen. Men man får ta vara på de dagar man har ledig och göra INGENTING! ;) Skönt de med.
Vi ju belöning genom att vara ledig 24-29dec tillsammans med D. Underbart!

Vad har hänt sedan sist då? Hmm...
Jo vi har varit och storshoppat på Gekås. Alla julklappar är i stortsett klara. Har lite kvar ... Har börjar göra mina julkort. Efter att ha velat fram och tillbaka ett antal gånger och har klara kort som jag inte längre vill skicka?!! Men nu blir dem toppen! :)

I Måndag var vi på bullterrier-promis i Borås med Sonjas kennel mamma Lisbeth & massa boråsbullisar. Det var mycket trevligt trots regnet. Så tyvärr finns det inga bilder.
Har haft "demo" på julkort i Göteborgsbutiken. Gick toppen och hopppas några kunder nappade på lite ideer. Sedan har jag också börjat med att jobba med något som kallas Distress. Sjukt kul och ruggigt lätt. Tänkte ta och visa er i bloggen någon dag. För det finns ju inga beskrivningar på Panduro hur man gör. :) Så julpysslet är i gång. Igår pysslade jag och hör och häpna D tillsammmans. Vi gjorde julkulor med glitter innuti. Och så gjorde jag Snöbollekulor ;) Det blev en super fin grupp som nu står på vardagsrumsbordet. Lite i tidigaste laget men måste bränna ljuset lite innan det är 2 dec för 1 dec fick inte plats på ljuset. hihi. Bilder kommer nedan...

Ha en trevlig kväll. Så hörs vi snart igen! I promise!
kram

Klicka på bilden för att den skall bli större :)



RSS 2.0